Повезане вести

Вучић: Мир важнији од свега, велике силе користе мир и међународно право у своју корист (видео)

Вучић: Мир важнији од свега, велике силе користе мир и међународно право у своју корист (видео)

Политика 22.09.2024
ЊУЈОРК – Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас у Њујорку, на Самиту о будућности у УН, да је невероватно са колико лажи и лицемерја велике силе раде против малих земаља користећи мир и међународно право у своју… »
Вучић се састао са Ердоганом у Њујорку

Вучић се састао са Ердоганом у Њујорку

Политика 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Турске Редзепом Таипом Ердоганом у Њујорку. Претходно, Вучић је говорио на другој пленарној сесији Самита о будућности, који се одржава у седишту Уједињених… »
Вучић: Невероватно је са колико лажи и са којим лицемерјем се заправо ради против малих земаља

Вучић: Невероватно је са колико лажи и са којим лицемерјем се заправо ради против малих земаља

ИндексОнлине 22.09.2024
ЊУЈОРК – Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас у Њујорку, на Самиту о будућности у УН, да је невероватно са колико лажи и лицемерја велике силе раде против малих земаља користећи мир и међународно право у своју… »
Вучић се састао са Ердоганом у Њујорку, тема разговора предстојећа посета председника Турске Србији

Вучић се састао са Ердоганом у Њујорку, тема разговора предстојећа посета председника Турске Србији

Еуроневс 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом у Њујорку са којим је разговарао о економској сарадњи и заједничким пројектима, као и о предстојећој посети турског… »
Вучић са Ердоганом у Њујорку: "Разговарали смо о посети председника Ердогана Србији" ФОТО/ВИДЕО

Вучић са Ердоганом у Њујорку: "Разговарали смо о посети председника Ердогана Србији" ФОТО/ВИДЕО

Б92 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом у Њујорку. "Са председником Ердоганом о свим темама битним за билатералне односе наших земаља, као и глобалним безбедносним… »
Вучић поручио на седници УН: Невероватне лажи и лицемерје великих - Србија ће се одупрети свим "воке" покретима

Вучић поручио на седници УН: Невероватне лажи и лицемерје великих - Србија ће се одупрети свим "воке" покретима

Правда 22.09.2024
На пленарној сесији Самита о будућности у Њујорку, председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас мир важнији од свега, али да га нико не види као праву вредност. Србија подржава план генералног секретара УН и подржава… »
Вучић на скупу у УН указао на лицемерје великих сила

Вучић на скупу у УН указао на лицемерје великих сила

Нови магазин 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у обраћању на дводневном Самиту о будућности, који је данас почео у седишту УН у оквиру 79. седнице Генералне скупштине, да је невероватно са колико лажи и лицемерја велике… »
Вучић у Њујорку: Србија на европском путу, поштује норме међународног права

Вучић у Њујорку: Србија на европском путу, поштује норме међународног права

Н1 Инфо 22.09.2024
Србија жели мир, али велике силе користе мир у своју корист, док мале губе, рекао је председник Србије Александар Вучић вечерас у Њујорку, на другој пленарној сесији "Самита о будућности". „Мир је данас важнији од свега, али… »
Вучић: Чекам да ме позову у Скупштину и да их поново поразим аргументима

Политика 22.09.2024
ЊУЈОРК – Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да чека њихов позив да дође у Скупштину да разговора не само о АП Косову и Метохији већ и о литијуму и да их као и увек порази озбиљним аргументима и… »
Вучић: Мир важнији од свега, велике силе користе мир и међународно право у своју корист

Вучић: Мир важнији од свега, велике силе користе мир и међународно право у своју корист

РТК 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас у Њујорку, на Самиту о будућности у УН, да је невероватно са колико лажи и лицемерја велике силе раде против малих земаља користећи мир и међународно право у своју корист… »
Вучић стигао у Њујорк: Председник Србије ће учествовати на Генералној скупштини УН и састати се са више од 40 светских лидера…

Вучић стигао у Њујорк: Председник Србије ће учествовати на Генералној скупштини УН и састати се са више од 40 светских лидера…

Курир 22.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић стигао је вечерас у Њујорк чиме је започео посету Сједињеним Америчким Државама где ће учествовати на 79. заседању Генералне скупштине Уједињених нација. Током боравка у Њујорку… »

Еуроневс 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да чека њихов позив да дође у Скупштину да разговора не само о АП Косову и Метохији већ и о литијуму и да их као и увек порази озбиљним аргументима и истином… »
Александар Вучић поручује опозицији: Позовите ме у Скупштину, растурићу вас као "Панта питу" аргументима и чињеницама

Александар Вучић поручује опозицији: Позовите ме у Скупштину, растурићу вас као "Панта питу" аргументима и чињеницама

Блиц 22.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да чека њихов позив да дође у Скупштину да разговора не само о АП Косову и Метохији већ и о литијуму и да их као и увек порази озбиљним аргументима и истином… »
Вучић опозицији: Чекам да ме позовете у Скупштину, растурићу вас као Панта питу

Вучић опозицији: Чекам да ме позовете у Скупштину, растурићу вас као Панта питу

Нова 22.09.2024
: Председник Србије Александар Вучић данас је у Њујорку поновио низ критика на рачун опозиције, истакао је да би било погубно када би им неко оставио државу макар на дан и најавио да ће их у скупштини "растурити као Панта питу"… »

Вести дана »