Povezane vesti
Vučić: Mir važniji od svega, velike sile koriste mir i međunarodno pravo u svoju korist (video)
Politika 22.09.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist. "Naravno, jako… »
Vučić se sastao sa Erdoganom u Njujorku
Politika 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Turske Redzepom Taipom Erdoganom u Njujorku. Prethodno, Vučić je govorio na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti, koji se održava u sedištu Ujedinjenih nacija. Predsednik Vučić će… »
Vučić: Neverovatno je sa koliko laži i sa kojim licemerjem se zapravo radi protiv malih zemalja
IndeksOnline 22.09.2024
NJUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist. A post shared by… »
Vučić se sastao sa Erdoganom u Njujorku, tema razgovora predstojeća poseta predsednika Turske Srbiji
Euronews 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Njujorku sa kojim je razgovarao o ekonomskoj saradnji i zajedničkim projektima, kao i o predstojećoj poseti turskog predsednika Srbiji. "Sa… »
Vučić sa Erdoganom u Njujorku: "Razgovarali smo o poseti predsednika Erdogana Srbiji" FOTO/VIDEO
B92 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Njujorku. "Sa predsednikom Erdoganom o svim temama bitnim za bilateralne odnose naših zemalja, kao i globalnim bezbednosnim izazovima sa kojima se… »
Vučić poručio na sednici UN: Neverovatne laži i licemerje velikih - Srbija će se odupreti svim "woke" pokretima
Pravda 22.09.2024
Na plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u Njujorku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas mir važniji od svega, ali da ga niko ne vidi kao pravu vrednost. Srbija podržava plan generalnog sekretara UN i podržava Pakt budućnosti, bez… »
Vučić na skupu u UN ukazao na licemerje velikih sila
Novi magazin 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u obraćanju na dvodnevnom Samitu o budućnosti, koji je danas počeo u sedištu UN u okviru 79. sednice Generalne skupštine, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih… »
Vučić u Njujorku: Srbija na evropskom putu, poštuje norme međunarodnog prava
N1 Info 22.09.2024
Srbija želi mir, ali velike sile koriste mir u svoju korist, dok male gube, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u Njujorku, na drugoj plenarnoj sesiji "Samita o budućnosti". „Mir je danas važniji od svega, ali niko ne vidi mir kao… »
Vučić: Čekam da me pozovu u Skupštinu i da ih ponovo porazim argumentima
Politika 22.09.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam da dođem… »
Vučić: Mir važniji od svega, velike sile koriste mir i međunarodno pravo u svoju korist
RTK 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist. „Naravno, jako je bitno… »
Vučić stigao u Njujork: Predsednik Srbije će učestvovati na Generalnoj skupštini UN i sastati se sa više od 40 svetskih lidera…
Kurir 22.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Njujork čime je započeo posetu Sjedinjenim Američkim Državama gde će učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Tokom boravka u Njujorku do 27. septembra… »
Vučić: Čekam da me pozovu u Skupštinu i da ih ponovo porazim argumentima
Euronews 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam da dođem da… »
Aleksandar Vučić poručuje opoziciji: Pozovite me u Skupštinu, rasturiću vas kao "Panta pitu" argumentima i činjenicama
Blic 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam da dođem da… »
Vučić opoziciji: Čekam da me pozovete u Skupštinu, rasturiću vas kao Panta pitu
Nova 22.09.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Njujorku ponovio niz kritika na račun opozicije, istakao je da bi bilo pogubno kada bi im neko ostavio državu makar na dan i najavio da će ih u skupštini "rasturiti kao Panta pitu". Odgovarajući na pitanja… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili detaljni plan marša od Beograda do Novog Sada
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Beta pre 54 minutajoš 26 povezanih
Sručiće se velika količina kiše na Srbiju! Najnovije upozorenje RHMZ: U ovim delovima zemlje će biti najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Nikola blistao: Prvi trijumf Denvera, novi Jokićev tripl-dabl (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 49 povezanih