Povezane vesti
Vučić: Mir važniji od svega, velike sile koriste mir i međunarodno pravo u svoju korist (video)
Politika 22.09.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist… »
Vučić se sastao sa Erdoganom u Njujorku
Politika 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Turske Redzepom Taipom Erdoganom u Njujorku. Prethodno, Vučić je govorio na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti, koji se održava u sedištu Ujedinjenih nacija. Predsednik… »
Vučić: Neverovatno je sa koliko laži i sa kojim licemerjem se zapravo radi protiv malih zemalja
IndeksOnline 22.09.2024
NJUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist. A post… »
Vučić sa Erdoganom u Njujorku: "Razgovarali smo o poseti predsednika Erdogana Srbiji" FOTO/VIDEO
B92 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Njujorku. "Sa predsednikom Erdoganom o svim temama bitnim za bilateralne odnose naših zemalja, kao i globalnim bezbednosnim izazovima sa kojima se… »
Vučić se sastao sa Erdoganom u Njujorku, tema razgovora predstojeća poseta predsednika Turske Srbiji
Euronews 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom u Njujorku sa kojim je razgovarao o ekonomskoj saradnji i zajedničkim projektima, kao i o predstojećoj poseti turskog predsednika Srbiji. "Sa… »
Vučić poručio na sednici UN: Neverovatne laži i licemerje velikih - Srbija će se odupreti svim "woke" pokretima
Pravda 22.09.2024
Na plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u Njujorku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas mir važniji od svega, ali da ga niko ne vidi kao pravu vrednost. Srbija podržava plan generalnog sekretara UN i podržava Pakt budućnosti… »
Vučić na skupu u UN ukazao na licemerje velikih sila
Novi magazin 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u obraćanju na dvodnevnom Samitu o budućnosti, koji je danas počeo u sedištu UN u okviru 79. sednice Generalne skupštine, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv… »
Vučić u Njujorku: Srbija na evropskom putu, poštuje norme međunarodnog prava
N1 Info 22.09.2024
Srbija želi mir, ali velike sile koriste mir u svoju korist, dok male gube, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u Njujorku, na drugoj plenarnoj sesiji "Samita o budućnosti". „Mir je danas važniji od svega, ali niko ne vidi mir kao… »
Vučić: Čekam da me pozovu u Skupštinu i da ih ponovo porazim argumentima
Politika 22.09.2024
NjUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam… »
Vučić: Mir važniji od svega, velike sile koriste mir i međunarodno pravo u svoju korist
RTK 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Njujorku, na Samitu o budućnosti u UN, da je neverovatno sa koliko laži i licemerja velike sile rade protiv malih zemalja koristeći mir i međunarodno pravo u svoju korist. „Naravno, jako je… »
Vučić stigao u Njujork: Predsednik Srbije će učestvovati na Generalnoj skupštini UN i sastati se sa više od 40 svetskih…
Kurir 22.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u Njujork čime je započeo posetu Sjedinjenim Američkim Državama gde će učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Tokom boravka u Njujorku do 27. septembra… »
Vučić: Čekam da me pozovu u Skupštinu i da ih ponovo porazim argumentima
Euronews 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam da dođem da… »
Aleksandar Vučić poručuje opoziciji: Pozovite me u Skupštinu, rasturiću vas kao "Panta pitu" argumentima i činjenicama
Blic 22.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom. "Spreman sam da dođem da… »
Vučić opoziciji: Čekam da me pozovete u Skupštinu, rasturiću vas kao Panta pitu
Nova 22.09.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Njujorku ponovio niz kritika na račun opozicije, istakao je da bi bilo pogubno kada bi im neko ostavio državu makar na dan i najavio da će ih u skupštini "rasturiti kao Panta pitu". Odgovarajući na… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 8 satijoš 10 povezanih
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 8 satijoš 18 povezanih
Zvezda saznala da li Teodosić može da igra: Evo da li računaju na Srbina potiv Asvela!
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih