Povezane vesti
Voditelj dobio stan u Beogradu na vodi od Željka Mitrovića, Jovana Jeremić poludela: "Tebi je kupio, a meni ne?" On joj…
Kurir 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je sada ugostila u svom… »
"Željko mi je juče kupio stan u Beogradu": Jovani Jeremić kolega voditelj uživo u programu saopštio vesti - ona odmah…
Blic 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je potom ugostila u svom… »
"Tebi je kupio, a meni ne?" Voditelj dobio stan od Željka Mitrovića u luksuznom delu Beograda, Jovana poludela
Mondo 22.09.2024
Božo Dobriša je Jovani uživo u programu saopštio ovu vest. Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne… »
Vesti dana »
"Filip Petrušev je budućnost srpske košarke": Zbog Partizana nije izlazio napolje, odlazio u 11 na spavanje
Mondo pre 13 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 37 minutajoš 2 povezane
Avion eksplodirao u vazduhu u Filadelfiji, svih šest putnika poginulo
RTS pre 7 minutajoš 2 povezane
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 7 satijoš 1 povezana