Povezane vesti
Voditelj dobio stan u Beogradu na vodi od Željka Mitrovića, Jovana Jeremić poludela: "Tebi je kupio, a meni ne?" On joj…
Kurir 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je sada ugostila u svom… »
"Željko mi je juče kupio stan u Beogradu": Jovani Jeremić kolega voditelj uživo u programu saopštio vesti - ona odmah…
Blic 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je potom ugostila u svom… »
"Tebi je kupio, a meni ne?" Voditelj dobio stan od Željka Mitrovića u luksuznom delu Beograda, Jovana poludela
Mondo 22.09.2024
Božo Dobriša je Jovani uživo u programu saopštio ovu vest. Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Zbog tragedije u Novom Sadu saslušano 66 osoba, biće još pet
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih