Povezane vesti
Voditelj dobio stan u Beogradu na vodi od Željka Mitrovića, Jovana Jeremić poludela: "Tebi je kupio, a meni ne?" On joj…
Kurir 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je sada ugostila u svom Jutarnjem… »
"Željko mi je juče kupio stan u Beogradu": Jovani Jeremić kolega voditelj uživo u programu saopštio vesti - ona odmah skočila…
Blic 22.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. Jeremićeva ga je potom ugostila u svom Jutarnjem… »
"Tebi je kupio, a meni ne?" Voditelj dobio stan od Željka Mitrovića u luksuznom delu Beograda, Jovana poludela
Mondo 22.09.2024
Božo Dobriša je Jovani uživo u programu saopštio ovu vest. Voditeljka Jovana Jeremić i Božo Dobriša imali su svojevremeno konflikt koji je privukao pažnju medija. On je otvoreno izneo razloge zbog kojih ga Jovana nervira, što je izazvalo brojne reakcije… »
Vesti dana »

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana