Повезане вести
Трамп се неће кандидовати 2028. уколико изгуби на председничким изборима 5. новембра
Политика 22.09.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник САД и кандидат републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналд Трамп одбацио је данас могућност да се кандидује за Белу кућу 2028. у случају да изгуби изборе у новембру. Упитан да ли… »
Анкета: Харис има подршку 50 одсто вероватних бирача, три одсто више од Трампа
Инсајдер 22.09.2024
Кандидаткиња Демократске странке на председничким изборима Камала Харис има подршку 50 одсто вероватних бирача, три одсто више од кандидата Републиканаца Доналда Трампа, показала је нова анкета ЦНН-а. Како се наводи, разлика од… »
Трамп се неће кандидовати 2028. уколико изгуби на председничким изборима 5. новембра
Еуроневс 22.09.2024
Бивши председник САД и кандидат републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналд Трамп одбацио је данас могућност да се кандидује за Белу куц́у 2028. у случају да изгуби изборе у новембру. Упитан да ли намерава да се… »
РТВ 22.09.2024
ВАШИНГТОН - Бивши председник САД и кандидат републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналд Трамп одбацио је данас могућност да се кандидује за Белу куцу 2028. у случају да изгуби изборе у новембру. Упитан да ли… »
"Не видим се ту": Трамп се неће поново кандидовати за председника САД ако изгуби изборе у новембру
Курир 22.09.2024
Доналд Трамп је искључио могућност да ће се поново кандидовати за америчке председничке изборе 2028. године у случају да изгуби на изборима у новембру. "Не не видим се ту, не видим се ту", рекао је 78-огодишњи републикански… »
Трамп открио да ли ће се кандидовати 2028. године ако сада изгуби изборе
Телеграф 22.09.2024
Препоручујемо. Бивши председник САД Доналд Трамп је у недељу искључио могућност поновног кандидовања за Белу кућу ако изгуби од потпредседнице Камале Харис 5. новембра, јавља Васхингтон Тимес. "Не, не мислим. Мислим... то ће… »
Трамп искључио могућност поновног кандидовања ако изгуби на председничким изборима у новембру
Инсајдер 22.09.2024
Доналд Трамп је искључио могућност да ће се поново кандидовати за америчке председничке изборе 2028. године у случају да изгуби на изборима у новембру. 'Не не видим се ту, не видим се ту', рекао је 78-огодишњи републикански… »
Трамп рекао да се неће поново кандидовати ако изгуби на председничким изборима у новембру
Радио 021 22.09.2024
Доналд Трамп је искључио могућност да ће се поново кандидовати за америчке председничке изборе 2028. године у случају да изгуби на изборима у новембру. "Не, не видим се ту, не видим се ту", рекао је 78-огодишњи републикански… »
Трамп одговорио да ли ће се поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе
Н1 Инфо 22.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је у интервјуу емитованом у недељу да не верује да ће се поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе. „Не, не знам. Мислим… то ће бити то. Ја то уопште не видим“, рекао је Трамп у… »
Трамп: Нећу се кандидовати 2028. ако изгубим ове изборе
Вести онлине 22.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је у интервјуу емитованом у недељу да не верује да ће се поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе. – Не, не знам. Мислим… то ће бити то. Ја то уопште не видим – рекао је Трамп у… »
Трамп кратко поручио: "Не"
Б92 22.09.2024
Доналд Трамп је искључио могућност да ће се поново кандидовати за америчке председничке изборе 2028. године у случају да изгуби на изборима у новембру. "Не, не видим се ту, не видим се ту", рекао је 78-огодишњи републикански… »
Трамп искључио могућност поновног кандидовања ако изгуби на председничким изборима у новембру
Нови магазин 22.09.2024
Доналд Трамп је искључио могућност да ће се поново кандидовати за америчке председничке изборе 2028. године у случају да изгуби на изборима у новембру. "Не не видим се ту, не видим се ту", рекао је 78-огодишњи републикански… »
Трамп каже да се неће поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе
Недељник 22.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је у интервјуу емитованом у недељу да не верује да ће се поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе. „Не, не знам. Мислим… то ће бити то. Ја то уопште не видим“, рекао је Трамп у… »
Трамп каже да се неће поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе
Нова 22.09.2024
: Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је у интервјуу емитованом у недељу да не верује да ће се поново кандидовати 2028. ако изгуби ове изборе. „Не, не знам. Мислим… то ће бити то. Ја то уопште не видим“, рекао је Трамп у… »
Шта доноси Камала, а шта Трамп
Радар 22.09.2024
У великим сегментима континуитет ће бити очуван, независно од тога да ли ће победити потпредседница или бивши председник. Али разлике између кандидата у ставовима према савезништвима и мултилатерализму значајне су и могле би да… »
Вести дана »
Вучић: Надам се да ће шатори испред парламента бити склоњени до Нове године
Бета пре 34 минутајош 36 повезаних
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 34 минутајош 44 повезане
"Јакну ћу да носим наредна три дана", Вучић у Нишу: "Само минут касније схватио сам да су печеница и пита са сиром најбољи чајеви" које смо пробали (фото)
Блиц пре 1 сатјош 43 повезане
Новосађанин осумњичен за припрему убиства црногорског држављанина се брани ћутањем
РТВ пре 1 сатјош 56 повезаних