Povezane vesti
Tramp se neće kandidovati 2028. ukoliko izgubi na predsedničkim izborima 5. novembra
Politika 22.09.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp odbacio je danas mogućnost da se kandiduje za Belu kuću 2028. u slučaju da izgubi izbore u novembru. Upitan da li namerava da se ponovo… »
Anketa: Haris ima podršku 50 odsto verovatnih birača, tri odsto više od Trampa
Insajder 22.09.2024
Kandidatkinja Demokratske stranke na predsedničkim izborima Kamala Haris ima podršku 50 odsto verovatnih birača, tri odsto više od kandidata Republikanaca Donalda Trampa, pokazala je nova anketa CNN-a. Kako se navodi, razlika od tri procenta je u… »
Tramp se neće kandidovati 2028. ukoliko izgubi na predsedničkim izborima 5. novembra
Euronews 22.09.2024
Bivši predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp odbacio je danas mogućnost da se kandiduje za Belu kuću 2028. u slučaju da izgubi izbore u novembru. Upitan da li namerava da se ponovo kandiduje ako… »
RTV 22.09.2024
VAŠINGTON - Bivši predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp odbacio je danas mogućnost da se kandiduje za Belu kucu 2028. u slučaju da izgubi izbore u novembru. Upitan da li namerava da se ponovo… »
"Ne vidim se tu": Tramp se neće ponovo kandidovati za predsednika SAD ako izgubi izbore u novembru
Kurir 22.09.2024
Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru. "Ne ne vidim se tu, ne vidim se tu", rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički kandidat… »
Tramp otkrio da li će se kandidovati 2028. godine ako sada izgubi izbore
Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Bivši predsednik SAD Donald Tramp je u nedelju isključio mogućnost ponovnog kandidovanja za Belu kuću ako izgubi od potpredsednice Kamale Haris 5. novembra, javlja Washington Times. "Ne, ne mislim. Mislim... to će biti kraj. Ne vidim… »
Tramp isključio mogućnost ponovnog kandidovanja ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru
Insajder 22.09.2024
Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru. 'Ne ne vidim se tu, ne vidim se tu', rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički kandidat… »
Tramp rekao da se neće ponovo kandidovati ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru
Radio 021 22.09.2024
Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru. "Ne, ne vidim se tu, ne vidim se tu", rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički… »
Tramp odgovorio da li će se ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore
N1 Info 22.09.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu emitovanom u nedelju da ne veruje da će se ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore. „Ne, ne znam. Mislim… to će biti to. Ja to uopšte ne vidim“, rekao je Tramp u emisiji „Full… »
Tramp: Neću se kandidovati 2028. ako izgubim ove izbore
Vesti online 22.09.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu emitovanom u nedelju da ne veruje da će se ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore. – Ne, ne znam. Mislim… to će biti to. Ja to uopšte ne vidim – rekao je Tramp u emisiji „Full… »
Tramp isključio mogućnost ponovnog kandidovanja ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru
Novi magazin 22.09.2024
Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru. "Ne ne vidim se tu, ne vidim se tu", rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički kandidat… »
Tramp kratko poručio: "Ne"
B92 22.09.2024
Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru. "Ne, ne vidim se tu, ne vidim se tu", rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički… »
Tramp kaže da se neće ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore
Nedeljnik 22.09.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu emitovanom u nedelju da ne veruje da će se ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore. „Ne, ne znam. Mislim… to će biti to. Ja to uopšte ne vidim“, rekao je Tramp u emisiji „Full… »
Tramp kaže da se neće ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore
Nova 22.09.2024
: Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je u intervjuu emitovanom u nedelju da ne veruje da će se ponovo kandidovati 2028. ako izgubi ove izbore. „Ne, ne znam. Mislim… to će biti to. Ja to uopšte ne vidim“, rekao je Tramp u emisiji „Full… »
Šta donosi Kamala, a šta Tramp
Radar 22.09.2024
U velikim segmentima kontinuitet će biti očuvan, nezavisno od toga da li će pobediti potpredsednica ili bivši predsednik. Ali razlike između kandidata u stavovima prema savezništvima i multilateralizmu značajne su i mogle bi da budu od ključne… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane