Povezane vesti
"Ja sam muško, imam nagone" Aneli otkrila da joj je Mateja naporan, on skočio ko oparen zbog njenih reči
Kurir 23.09.2024
Aneli Ahmić u "Eliti 8" uplovila je u vezu sa Matejom Matijevićem, međutim otkrila je šta joj smeta kod njega. Naime, u "Mićinoj igri istine", Aneli je otkrila šta joj smeta kod novog dečka. - Aneli, šta ti smeta kod Mateje? - upitao je Mića. - Višak… »
Šok! Aneli otkrila da joj je Mateja naporan, on skočio zbog njenih reči: "Ja sam muško, imam nagone"
Blic 23.09.2024
Aneli Ahmić u "Eliti 8" uplovila je u vezu sa Matejom Matijevićem, međutim otkrila je šta joj smeta kod njega. Naime, u "Mićinoj igri istine", Aneli je otkrila šta joj smeta kod novog dečka. - Aneli, šta ti smeta kod Mateje? - upitao je Mića. - Višak… »
Vesti dana »

Irena Vujović i Milan Đurić novi članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević smenjeni
Mondo pre 3 satajoš 21 povezana

Izbori još nisu završeni: U Kosjeriću se ponovo glasa, u Zaječaru krivične prijave čekaju epilog
NIN pre 1 satjoš 44 povezane

Grand saopštio važne informacije: Ovo je konačna odluka o finalu takmičenja "Nikad nije kasno"
Blic pre 59 minutajoš 29 povezanih