Povezane vesti
Milion dinara za samohranog oca petoro dece! Željko Mitrović pomogao još jednoj ugroženoj porodici
Kurir 23.09.2024
Milorad Iličić iz Ripnja, nakon što ga je supruga napustila, sam se stara o petoro mališana - Luki, Sandri, Aleksandru, Marku i Dušanu. Četiri dečaka i jednu devojčicu, Milorad hrani od prodaje ikona koje radi tehnikom duboreza. Sa svojih deset… »
Milion dinara za samohranog oca petoro dece! Željko Mitrović pomogao još jednoj ugroženoj porodici
Blic 23.09.2024
Milorad Iličić, koji uprkos svojoj teškoj materijalnoj situaciji i sam pomaže onima kojima je pomoć potrebna, uverio se da se dobro dobrim vraća. Milorad Iličić iz Ripnja, nakon što ga je supruga napustila, sam se stara o petoro mališana - Luki… »
Vesti dana »

(BLOG) U 18 sati počela blokada Bulevara Kraljice Marije u Kragujevcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 58 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 21 povezana

Pregovori studenata i Univerziteta ponovo bez dogovora, razgovori se nastavljaju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Tramp znao za masovan ukrajinski napad na Rusiju: Kijev izveo najbrutalniji udar, Bela kuća unapred bila obaveštena (video, foto)
Kurir pre 4 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih