Povezane vesti
Milion dinara za samohranog oca petoro dece! Željko Mitrović pomogao još jednoj ugroženoj porodici
Kurir 23.09.2024
Milorad Iličić iz Ripnja, nakon što ga je supruga napustila, sam se stara o petoro mališana - Luki, Sandri, Aleksandru, Marku i Dušanu. Četiri dečaka i jednu devojčicu, Milorad hrani od prodaje ikona koje radi tehnikom duboreza. Sa svojih deset prstiju… »
Milion dinara za samohranog oca petoro dece! Željko Mitrović pomogao još jednoj ugroženoj porodici
Blic 23.09.2024
Milorad Iličić, koji uprkos svojoj teškoj materijalnoj situaciji i sam pomaže onima kojima je pomoć potrebna, uverio se da se dobro dobrim vraća. Milorad Iličić iz Ripnja, nakon što ga je supruga napustila, sam se stara o petoro mališana - Luki, Sandri… »
Vesti dana »

"Napravio je najviše serijskog programa u celoj jugoslaviji": Slobodan Terzić o smrti Mihaila Vukobratovića: "Plenio je razmevanjem za sve"
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

MUP: Okupljeni u Kosjeriću ometali skup „Stop blokadama“, povređena tri policajca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Potpuno pomračenje Meseca: Spektakl na nebu iznad Srbije koji svi mogu da posmatraju golim okom (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Spremni smo da odmah sednemo za pregovarački sto" Vojska sa fronta se hitno oglasila
Alo pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: Pre tri decenije postignut dogovor o podeli Bosne i Hercegovine
RTV pre 2 satajoš 1 povezana