Povezane vesti
"Muž mi je za rođendan kupio imanje": Estradni par sav novac uložio u nekretnine, evo šta sve poseduju širom Srbije: "Stan…
Blic 23.09.2024
Denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Đole sa nevenčanom suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom oni su za ekipu "Blica"… »
"Ne zanima me Cveće, kupio mi je 60 ari placa!" Vesna i Đole Đogani vlasnici šest imanja i stana u Beogradu, a komšije…
Kurir 23.09.2024
Popularni denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Đole sa nevenčanom suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom Vesna je otkrila da… »
"Muž mi je za rođendan kupio plac od 60 ari": Živela u oronuloj kući, sad ima luks stan u Beogradu i nekoliko imanja
Mondo 23.09.2024
Estradni par novac uložio u nekretnine, evo šta sve poseduju širom Srbije. Denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Danas sa suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom… »
Vesti dana »

U požaru u diskoteci u Kočanima 50 mrtvih, oko 100 povređenih
Vesti online pre 18 minutajoš 23 povezane

Tragedija u Severnoj Makedoniji: U požaru u diskoteci u Kočanima više desetina poginulih
Euronews pre 8 minutajoš 17 povezanih

"Pitajte moje igrače što ne igraju odbranu": Nešto opasno smrdi u Denveru, trener je ljut
Mondo pre 24 minutajoš 17 povezanih

„Policija po komandi beži sa ulice tik pred zvučni udar!“ Objavljen snimak sa protesta koji dokazuje šta se stvarno desilo
Nova pre 36 minutajoš 12 povezanih