Повезане вести

"Муж ми је за рођендан купио имање": Естрадни пар сав новац уложио у некретнине, ево шта све поседују широм Србије: "Стан у…

"Муж ми је за рођендан купио имање": Естрадни пар сав новац уложио у некретнине, ево шта све поседују широм Србије: "Стан у…

Блиц 23.09.2024
Денсер Ђоле Ђогани деценијама је активан на јавној сцени, а скоро сав зарађен новац уложио је у некретнине. Ђоле са невенчаном супругом Весном и њихово двоје деце живи у луксузном стану у Београду, а једном приликом они су за… »
"Муж ми је за рођендан купио плац од 60 ари": Живела у оронулој кући, сад има лукс стан у Београду и неколико имања

"Муж ми је за рођендан купио плац од 60 ари": Живела у оронулој кући, сад има лукс стан у Београду и неколико имања

Мондо 23.09.2024
Естрадни пар новац уложио у некретнине, ево шта све поседују широм Србије. Денсер Ђоле Ђогани деценијама је активан на јавној сцени, а скоро сав зарађен новац уложио је у некретнине. Данас са супругом Весном и њихово двоје деце… »
"Не занима ме Цвеће, купио ми је 60 ари плаца!" Весна и Ђоле Ђогани власници шест имања и стана у Београду, а комшије…

"Не занима ме Цвеће, купио ми је 60 ари плаца!" Весна и Ђоле Ђогани власници шест имања и стана у Београду, а комшије…

Курир 23.09.2024
Популарни денсер Ђоле Ђогани деценијама је активан на јавној сцени, а скоро сав зарађен новац уложио је у некретнине. Ђоле са невенчаном супругом Весном и њихово двоје деце живи у луксузном стану у Београду, а једном приликом… »

Вести дана »