Povezane vesti
"Muž mi je za rođendan kupio imanje": Estradni par sav novac uložio u nekretnine, evo šta sve poseduju širom Srbije: "Stan u…
Blic 23.09.2024
Denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Đole sa nevenčanom suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom oni su za ekipu "Blica" otvorili… »
"Muž mi je za rođendan kupio plac od 60 ari": Živela u oronuloj kući, sad ima luks stan u Beogradu i nekoliko imanja
Mondo 23.09.2024
Estradni par novac uložio u nekretnine, evo šta sve poseduju širom Srbije. Denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Danas sa suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u… »
"Ne zanima me Cveće, kupio mi je 60 ari placa!" Vesna i Đole Đogani vlasnici šest imanja i stana u Beogradu, a komšije…
Kurir 23.09.2024
Popularni denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Đole sa nevenčanom suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom Vesna je otkrila da joj je… »
Vesti dana »

Oglasio se Tramp: "Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife od 10 do 50 odsto stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Blic pre 16 minutajoš 28 povezanih

Mediji: Tramp planira trilateralne razgovore s Putinom i Zelenskim
RTS pre 31 minutajoš 26 povezanih

U Srbiji danas sunčano, najviša temperatura do 35 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 13 povezanih

Vozači oprez Kreće špic letnje sezone, biće gužve i na drumovima i na granicama
Dnevnik pre 1 satjoš 7 povezanih

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Danas pre 26 minutajoš 2 povezane