Povezane vesti

"Neću da sedim sa tobom, završena priča": Isplivao privatan razgovor Seke sa mužem, Veljko joj zamera jedno

"Neću da sedim sa tobom, završena priča": Isplivao privatan razgovor Seke sa mužem, Veljko joj zamera jedno

Mondo 23.09.2024
Seka Aleksić ispričala detalje jednog razgovora sa Veljkom. Pevačica Seka Aleksić redovno komunicira sa svojim fanovima na Tiktoku i sa njima deli brojne privatne trenutke. Kako slovi za nekog ko iz svog braka ipak ne iznosi mnogo detalja u javnosti… »
"Neću da sedim sa tobom!" Isplivali svi detalji privatnog razgovora Seke Aleksić sa mužem pred veliki događaj: "Završena…

"Neću da sedim sa tobom!" Isplivali svi detalji privatnog razgovora Seke Aleksić sa mužem pred veliki događaj: "Završena…

Kurir 23.09.2024
Seka Aleksić, redovno na Tiktoku otkriva anegdote iz privatnog života, a njeni pratioci najviše vole da čuju one koje se tiču nje i njenog supruga Veljka Piljikića. Pevačica se sada ponovo obratila fanovima i ispričala šta joj Veljko otvoreno… »
„Iš, ne možeš da budeš blizu mene jer si baksuz“: Seka Aleksić izazvala lavinu komentara zbog jedne objave VIDEO

„Iš, ne možeš da budeš blizu mene jer si baksuz“: Seka Aleksić izazvala lavinu komentara zbog jedne objave VIDEO

Nova 23.09.2024
: Seka Aleksić neretko na svojim društvenim mrežama deli svoje stavove na broje teme, a ovog puta se dotakla osoba koje joj ne prijaju. Naime, pevačica se dotakla jedne proslave na koju je trebala da ode sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem. Kako je… »
Seka Aleksić otkriva šta joj suprug najviše zamera: Ne želim da glumim kulturnu osobu!

Seka Aleksić otkriva šta joj suprug najviše zamera: Ne želim da glumim kulturnu osobu!

Svet plus 23.09.2024
Seka Aleksić, jedna od najvećih muzičkih zvezda, redovno na TikToku deli zanimljive anegdote iz svog privatnog života, a njeni obožavaoci najviše uživaju u pričama koje se tiču njenog supruga, Veljka Piljikića. Nedavno, Seka je ponovo zabavljala… »
(Video) "iš od mene, neću da sedim sa tobom": Seka Aleksić ispričala šta joj je Veljko zamerio: "Ne možeš da budeš…

(Video) "iš od mene, neću da sedim sa tobom": Seka Aleksić ispričala šta joj je Veljko zamerio: "Ne možeš da budeš…

Blic 23.09.2024
Pevačica Seka Aleksić neretko putem društvenih mreža sa pratiocima deli zanimljive trenutke iz privatnog života, a sada je ispričala šta joj je suprug Veljko zamerio. Naime, Seka je na svom TikTok nalogu objasnila da sa suprugom treba da ide na… »

Vesti dana »