Povezane vesti
"Neću da sedim sa tobom, završena priča": Isplivao privatan razgovor Seke sa mužem, Veljko joj zamera jedno
Mondo 23.09.2024
Seka Aleksić ispričala detalje jednog razgovora sa Veljkom. Pevačica Seka Aleksić redovno komunicira sa svojim fanovima na Tiktoku i sa njima deli brojne privatne trenutke. Kako slovi za nekog ko iz svog braka ipak ne iznosi mnogo detalja u javnosti, oni… »
"Neću da sedim sa tobom!" Isplivali svi detalji privatnog razgovora Seke Aleksić sa mužem pred veliki događaj: "Završena…
Kurir 23.09.2024
Seka Aleksić, redovno na Tiktoku otkriva anegdote iz privatnog života, a njeni pratioci najviše vole da čuju one koje se tiču nje i njenog supruga Veljka Piljikića. Pevačica se sada ponovo obratila fanovima i ispričala šta joj Veljko otvoreno zamera, a… »
„Iš, ne možeš da budeš blizu mene jer si baksuz“: Seka Aleksić izazvala lavinu komentara zbog jedne objave VIDEO
Nova 23.09.2024
: Seka Aleksić neretko na svojim društvenim mrežama deli svoje stavove na broje teme, a ovog puta se dotakla osoba koje joj ne prijaju. Naime, pevačica se dotakla jedne proslave na koju je trebala da ode sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem. Kako je… »
(Video) "iš od mene, neću da sedim sa tobom": Seka Aleksić ispričala šta joj je Veljko zamerio: "Ne možeš da budeš blizu mene…
Blic 23.09.2024
Pevačica Seka Aleksić neretko putem društvenih mreža sa pratiocima deli zanimljive trenutke iz privatnog života, a sada je ispričala šta joj je suprug Veljko zamerio. Naime, Seka je na svom TikTok nalogu objasnila da sa suprugom treba da ide na rođendan… »
Vesti dana »
(Uživo) Bez dogovora između Irana i SAD: Razgovori o primirju i smanjenju tenzija, novi izraelski udari na Liban
Mondo pre 1 minutjoš 114 povezane
Dramatično upozorenje Zelenskog: "Rusija gura svet ka nuklearnoj katastrofi"
B92 pre 51 minutajoš 45 povezanih
Pucnjava na događaju u Vašingtonu, Tramp nepovređen evakuisan, mete njegovi zvaničnici
RTV pre 36 minutajoš 89 povezanih
Šok za Minesotu, potvrđene crne slutnje koje bi mogle da Denver poguraju ka čudesnom preokretu
Nova pre 21 minutajoš 38 povezanih
Prenos, Crvena zvezda - Partizan: Gol u večitom derbiju! (video)
Večernje novosti pre 1 minutjoš 24 povezane