Повезане вести

"Нећу да седим са тобом, завршена прича": Испливао приватан разговор Секе са мужем, Вељко јој замера једно

"Нећу да седим са тобом, завршена прича": Испливао приватан разговор Секе са мужем, Вељко јој замера једно

Мондо 23.09.2024
Сека Алексић испричала детаље једног разговора са Вељком. Певачица Сека Алексић редовно комуницира са својим фановима на Тиктоку и са њима дели бројне приватне тренутке. Како слови за неког ко из свог брака ипак не износи… »
"Нећу да седим са тобом!" Испливали сви детаљи приватног разговора Секе Алексић са мужем пред велики догађај: "Завршена…

"Нећу да седим са тобом!" Испливали сви детаљи приватног разговора Секе Алексић са мужем пред велики догађај: "Завршена…

Курир 23.09.2024
Сека Алексић, редовно на Тиктоку открива анегдоте из приватног живота, а њени пратиоци највише воле да чују оне које се тичу ње и њеног супруга Вељка Пиљикића. Певачица се сада поново обратила фановима и испричала шта јој… »
„Иш, не можеш да будеш близу мене јер си баксуз“: Сека Алексић изазвала лавину коментара због једне објаве ВИДЕО

„Иш, не можеш да будеш близу мене јер си баксуз“: Сека Алексић изазвала лавину коментара због једне објаве ВИДЕО

Нова 23.09.2024
: Сека Алексић неретко на својим друштвеним мрежама дели своје ставове на броје теме, а овог пута се дотакла особа које јој не пријају. Наиме, певачица се дотакла једне прославе на коју је требала да оде са својим супругом… »
(Видео) "иш од мене, нећу да седим са тобом": Сека Алексић испричала шта јој је Вељко замерио: "Не можеш да будеш близу мене…

(Видео) "иш од мене, нећу да седим са тобом": Сека Алексић испричала шта јој је Вељко замерио: "Не можеш да будеш близу мене…

Блиц 23.09.2024
Певачица Сека Алексић неретко путем друштвених мрежа са пратиоцима дели занимљиве тренутке из приватног живота, а сада је испричала шта јој је супруг Вељко замерио. Наиме, Сека је на свом ТикТок налогу објаснила да са супругом… »

Вести дана »