Povezane vesti

Trostruki lančani kod centra Sava: Sudarila se 3 vozila u najbržoj traci ka Nišu, velike gužve na auto-putu (video)

Trostruki lančani kod centra Sava: Sudarila se 3 vozila u najbržoj traci ka Nišu, velike gužve na auto-putu (video)

Kurir 23.09.2024
BEOGRAD - Na motoputu kroz Beograd, odnosno nekadašnjem auto-putu, u pravcu ka Nišu došlo je do lančanog sudara. Do sudara je, kako je objavljeno na Instagram stranici moj_beo_grad, došlo kod Sava centra. Kako se može videti na snimku, u sudaru, u… »
Lančani sudar kod Sava Centra: Tri vozila se sudarila u najbržoj traci ka Nišu, velike gužve na auto-putu (video)

Lančani sudar kod Sava Centra: Tri vozila se sudarila u najbržoj traci ka Nišu, velike gužve na auto-putu (video)

Blic 23.09.2024
Na motoputu kroz Beograd, odnosno bivšem auto-putu, u pravcu ka Nišu došlo je do lančanog sudara. Do sudara je, kako je objavljeno na Instagram stranici moj_beo_grad, došlo kod Sava Centra. Kako se može videti na snimku, u sudaru, u najbržoj traci… »
Lančani kod Sava centra: Velike gužve na auto-putu VIDEO

Lančani kod Sava centra: Velike gužve na auto-putu VIDEO

B92 23.09.2024
Na motoputu kroz Beograd, odnosno bivšem auto-putu, u pravcu ka Nišu došlo je do lančanog sudara. Do sudara je, kako je objavljeno na Instagram stranici moj_beo_grad, došlo kod Sava Centra. Ovde se sada stvara gužva. Kako se može videti na Google… »
Špic nije počeo dobro: Ovde se stvara veliki čep zbog lančanog sudara

Špic nije počeo dobro: Ovde se stvara veliki čep zbog lančanog sudara

Telegraf 23.09.2024
Preporučujemo. Ogromne gužve na Pančevačkom mostu zbog radova traju od jutros, pa zasigurno može da se očekuje da će ova tačka biti kost u grlu beogradskim vozačima do kraja dana. Međutim, negde kod Sava centra, u smeru ka Autokomandi, došlo je… »

Vesti dana »