Povezane vesti
"Kod kuće žena koju ne podnosiš, a u garsonjeri švalerka" Prljavi detalji iz bračnog života Sonje i Lukasa: "Sa tobom…
Blic 23.09.2024
Pre nekoliko godina Aca Lukas je objavio biografsku knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", u kojoj je izneo nepoznate detalje iz svog života, a u jednom segmentu knjige pisao je i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović sa kojom ima ćerku. - Siktali… »
"Izvlači me iz života na koji sam navikao, a ne mogu da se otrgnem" Procureli intimni detalji iz života Ace Lukasa…
Kurir 23.09.2024
Pre nekoliko godina Aca Lukas je objavio biografsku knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", u kojoj je izneo nepoznate detalje iz svog života, a u jednom segmentu knjige pisao je i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović sa kojom ima ćerku. - Siktali… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 4 satijoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 11 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 7 satijoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 2 satajoš 40 povezanih