Povezane vesti
"Kod kuće žena koju ne podnosiš, a u garsonjeri švalerka" Prljavi detalji iz bračnog života Sonje i Lukasa: "Sa tobom…
Blic 23.09.2024
Pre nekoliko godina Aca Lukas je objavio biografsku knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", u kojoj je izneo nepoznate detalje iz svog života, a u jednom segmentu knjige pisao je i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović sa kojom ima ćerku. - Siktali… »
"Izvlači me iz života na koji sam navikao, a ne mogu da se otrgnem" Procureli intimni detalji iz života Ace Lukasa…
Kurir 23.09.2024
Pre nekoliko godina Aca Lukas je objavio biografsku knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", u kojoj je izneo nepoznate detalje iz svog života, a u jednom segmentu knjige pisao je i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović sa kojom ima ćerku. - Siktali… »
Vesti dana »
Tokom novogodišnjih i božićnih praznika otkriveno 22.000 saobraćajnih prekršaja: Pet poginulih u saobraćajnim nesrećama
Euronews pre 20 minutajoš 12 povezanih
Božić na plus 18?! Šok-temperature usred zime! Beograd jutros najtopliji, već je 10 stepeni! A ovaj grad hladniji i od Sjenice
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Analiza o Srbiji: Korupcija sveprisutna, deset odsto stanovništva je u SNS, Vučić satima na TV-u
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih