Повезане вести

Тужба Шапића против БИРН: Како је откриће виле од 400 квадрата нанело „бол од шест милиона динара“

Тужба Шапића против БИРН: Како је откриће виле од 400 квадрата нанело „бол од шест милиона динара“

Н1 Инфо 23.09.2024
Суђење у поступку по приватној тужби градоначелника Београда Александра Шапића против главног уредника и истраживачких новинара БИРН почело је саслушањем тужиоца и тужених. У судници су одјекивали Шапићеви повишени тонови, али… »
Почетак суђења БИРН-у по тужби Шапића: Не може истина да повреди част и углед

Почетак суђења БИРН-у по тужби Шапића: Не може истина да повреди част и углед

Време 23.09.2024
На почетку суђења по тужби коју је градоначелник Београда Александар Шапић поднео против БИРН-а због текста о његовој вили у Трсту, новинарка Јелена Вељковић изјавила је „да би нешто могло да повреди част и углед, то што је… »
Шапић против БИРН-а у суду: „Неписмен сам, неправилно сам попунио образац, нисам скривао вилу у Трсту“

Шапић против БИРН-а у суду: „Неписмен сам, неправилно сам попунио образац, нисам скривао вилу у Трсту“

Н1 Инфо 23.09.2024
Суђење у поступку по приватној тужби градоначелника Београда Александра Шапића против главног уредника и истраживачких новинара БИРН Србије почело је саслушањем тужиоца и тужених. Први је свој исказ пред судом износио… »
Шапић против новинара који су открили његову имовину на суду: Ето, неписмен сам

Шапић против новинара који су открили његову имовину на суду: Ето, неписмен сам

Радио 021 23.09.2024
Суђење у поступку по приватној тужби градоначелника Београда Александра Шапића против главног уредника и истраживачких новинара БИРН Србије почело је саслушањем тужиоца и тужених. Први је свој исказ пред судом износио… »

Нова 23.09.2024
: Суђење у поступку по приватној тужби градоначелника Београда Александра Шапића против главног уредника и истраживачких новинара БИРН Србије почело је саслушањем тужиоца и тужених. Први је свој исказ пред судом износио… »

Нови магазин 23.09.2024

Вести дана »