Povezane vesti

Vučić odlikovao Nebenzju Ordenom srpske zastave prvog stepena

Vučić odlikovao Nebenzju Ordenom srpske zastave prvog stepena

Politika 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas u Njujorku orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji. Ordenom srpske zastave drugog stepena odlikovane su ambasadorka Ana… »
Vučić se u Njujorku sastao sa generalnim direktorom "Filip Morisa"

Vučić se u Njujorku sastao sa generalnim direktorom "Filip Morisa"

Politika 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris Internešenal" Jacekom Olčakom u Njujorku. "Prošle godine smo obeležili 20 godina od privatizovanja Duvanske industrije Niš, kada je potpisan i… »
Vučić: Zahvalio sam Kipru na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije

Vučić: Zahvalio sam Kipru na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije

Politika 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidisom u Njujorku. "Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN, kao i o doprinosu koji… »
Vučić iz Njujorka: "Očekujem susret sa verovatno najmoćnijim čovekom SAD"

Vučić iz Njujorka: "Očekujem susret sa verovatno najmoćnijim čovekom SAD"

B92 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Njujorka. Na početku svog obraćanja predsednik je pomenuo susret sa generalnim direktorom "Filip Morisa", o planovima ove kompanije za ulaganje u našoj zemlji. "Moje je da brinem o ekonomiji, a to će… »
Vučić odlikovao nebenzju ordenom srpske zastave prvog stepena: Hvala na prijateljskim odnosima i pomoći koju ste nam…

Vučić odlikovao nebenzju ordenom srpske zastave prvog stepena: Hvala na prijateljskim odnosima i pomoći koju ste nam…

Kurir 23.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je Orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije u Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji i Orden srpske zastave drugog stepena zamenicama stalnog predstavnika Ruske… »
Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena Nebenzji: "Hvala vam na prijateljskim odnosima" FOTO

Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena Nebenzji: "Hvala vam na prijateljskim odnosima" FOTO

B92 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Njujorku orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji. Ordenom srpske zastave drugog stepena odlikovane su ambasadorka Ana… »
Nebenzja: Veoma sam ponosan što smo dobili srpska odlikovanja

Nebenzja: Veoma sam ponosan što smo dobili srpska odlikovanja

RTV 23.09.2024
NJUJORK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas u Njujorku orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji. Ordenom srpske zastave drugog stepena odlikovane su ambasadorka… »
Vučić u Njujorku uručio Orden srpske zastave Vasiliju Nebenzji

Vučić u Njujorku uručio Orden srpske zastave Vasiliju Nebenzji

Vesti online 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je večeras Orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji. Vučić je ruskom diplomati Orden uručio u Misiji Srbije pri UN u Njujorku… »
Vučić se sastao sa predsednikom Kipra: Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom, razmenili smo mišljenja o aktuelnoj…

Vučić se sastao sa predsednikom Kipra: Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom, razmenili smo mišljenja o aktuelnoj…

Kurir 23.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa predsednikom Republike Kipar Nikosom Hristodulidisom. "Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN, kao i o… »
Vučić se u Njujorku sastao sa predsednikom Kipra i direktorom "Filipa Morisa", dodeliće odlikovanje Vasiliju Nebenzji

Vučić se u Njujorku sastao sa predsednikom Kipra i direktorom "Filipa Morisa", dodeliće odlikovanje Vasiliju Nebenzji

RTV 23.09.2024
NJUJORK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidisom u Njujorku. "Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN, kao i o… »
Vučić se sastao sa predsednikom Kipra u Njujorku

Vučić se sastao sa predsednikom Kipra u Njujorku

Politika 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidisom u Njujorku. Prethodno, Vučić je razgovarao sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris" Jacekom Olčakom. Kasnije, tokom dana Vučić će dodeliti… »
Vučić se u Njujorku sastao predsednikom Kipra: Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN

Vučić se u Njujorku sastao predsednikom Kipra: Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN

Euronews 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidisom razgovarao o dobroj saradnji, kao i da je on bio posebno zainteresovan za rešavanje problema u Autonomnoj pokrajini Kosovo i Metohija. "Srdačan… »

Telegraf 23.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidisom u Njujorku. "Srdačan susret sa Nikosom Hristodulidisom. Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju UN, kao i… »
Vučić se u Njujorku sastao sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris"

Vučić se u Njujorku sastao sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris"

Euronews 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris Internešenal" Jacekom Olčakom, s kojim je razgovarao o poslovanju te kompanije u Srbiji, kao i o novim investicijama, ekološkoj inicijativi… »
Vučić sa predsednikom Kipra u Njujorku: Razgovarali smo o situaciji na KiM, zahvalio sam na podršci FOTO

Vučić sa predsednikom Kipra u Njujorku: Razgovarali smo o situaciji na KiM, zahvalio sam na podršci FOTO

B92 23.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa predsednikom Republike Kipar Nikosom Hristodulidisom. "Srdačan susret sa @nikoschristodoulides . Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji i značaju #UN, kao i o… »
Vučić u Njujorku sa generalnim direktorom "Filip Morisa": Planiraju novu investiciju od 100 miliona evra FOTO

Vučić u Njujorku sa generalnim direktorom "Filip Morisa": Planiraju novu investiciju od 100 miliona evra FOTO

B92 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom kompanije "Filip Moris Internešenal" Jacekom Olčakom u Njujorku. Sastanku je prisustvovao i ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić. Potom, predsednik Vučić… »

Vesti dana »