Povezane vesti
"Napipala sam neravninu na dojci, uplašila sam se": Jovana Jeremić hitno posetila lekara nakon što je primetila promene na…
Blic 23.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je posetila lekara nakon što je napipala grudvice u grudima. Jovana Jeremić istakla je da redovno ide na kotnrole i apelovala je na sve žene da isto rade. - Ja sam neko ko ide vrlo redovno na pregled dojke, ja… »
"Napipala sam grudvice na grudima" Jovana Jeremić hitno posetila lekara, pa se oglasila: Uplašila sam se, samo vrhovni…
Kurir 23.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je posetila lekara nakon što je napipala grudvice u grudima. Jovana Jeremić istakla je da redovno ide na kotnrole i apelovala je na sve žene da isto rade. - Ja sam neko ko ide vrlo redovno na pregled dojke, ja… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 10 povezanih
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Ričard Grenel odgovorio kosovskom političaru: Zašto se niste ranije žalili na Bajdena?
Danas pre 14 satijoš 2 povezane