Povezane vesti
"Napipala sam neravninu na dojci, uplašila sam se": Jovana Jeremić hitno posetila lekara nakon što je primetila promene na…
Blic 23.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je posetila lekara nakon što je napipala grudvice u grudima. Jovana Jeremić istakla je da redovno ide na kotnrole i apelovala je na sve žene da isto rade. - Ja sam neko ko ide vrlo redovno na pregled dojke, ja… »
"Napipala sam grudvice na grudima" Jovana Jeremić hitno posetila lekara, pa se oglasila: Uplašila sam se, samo vrhovni…
Kurir 23.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je posetila lekara nakon što je napipala grudvice u grudima. Jovana Jeremić istakla je da redovno ide na kotnrole i apelovala je na sve žene da isto rade. - Ja sam neko ko ide vrlo redovno na pregled dojke, ja… »
Vesti dana »

Završeni protesti širom Srbije, u preko 30 gradova građani i studenti tražili raspisivanje izbora(Blog)
Novi magazin pre 33 minutajoš 20 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 9 satijoš 21 povezana

Prema prvim anketama, Poljaci za predsednika izabrali proevropskog Rafala Tšaskovskog
Radio 021 pre 29 minutajoš 34 povezane

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih