Повезане вести

Небензја: Веома сам поносан што смо добили српска одликовања

Небензја: Веома сам поносан што смо добили српска одликовања

Политика 23.09.2024
Стални представник Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василиј Небензја, коме је вечерас председник Србије Александар Вучић у Њујорку уручио орден српске заставе првог степена, захвалио се српском председнику на признању… »
Вучић: Говорићу сутра на Генералној скупштини међу првих 12 или 13 говорника

Вучић: Говорићу сутра на Генералној скупштини међу првих 12 или 13 говорника

Политика 23.09.2024
Председник Александар Вучић изјавио је у Њујорку да ће сутра говорити на Генералној скупштини УН међу првих 12 или 13 говорника, када је и највећа пажња слушалаца. "Ми имамо добар слот. Прво говори Лула (да Силва), председник… »
Небензја поручио гласно и јасно: Косово је срце Србије!

Небензја поручио гласно и јасно: Косово је срце Србије!

Правда 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас у Њујорку орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василију Небензји. Василиј Небензја је захвалио српском председнику… »
Вучић уручио Орден српске заставе представнику Русије у УН

Вучић уручио Орден српске заставе представнику Русије у УН

Н1 Инфо 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић уручио је Орден српске заставе првог степена сталном представнику Русије у Уједињеним нацијама Василију Небензји. Вучић је руском дипломати орден уручио у Мисији Србије у УН у Њујорку за… »
Вучић одликовао Небензју орденом српске заставе првог степена

Вучић одликовао Небензју орденом српске заставе првог степена

Телеграф 23.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић уручио је данас у Њујорку орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василију Небензји. Орденом српске заставе другог… »
Вучић у Њујорку са европским и светским званичницима, додељена одликовања руским дипломатама у УН

Вучић у Њујорку са европским и светским званичницима, додељена одликовања руским дипломатама у УН

РТС 23.09.2024
Председник Александар Вучић има низ билатералних састанака у Њујорку, уочи 79. заседања Генералне скупштине Уједињених нација. Вучић је вечерас уручио орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације… »
Вучић одликовао Небензју орденом српске заставе првог степена: Ово је за мене била велика част

Вучић одликовао Небензју орденом српске заставе првог степена: Ово је за мене била велика част

Еуроневс 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас у Њујорку орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василију Небензји. "Још једном желим да вам захвалим на пријатељским… »
Вучић из Њујорка: "Филип Морис" улаже нових 100 милиона евра у Србију

Вучић из Њујорка: "Филип Морис" улаже нових 100 милиона евра у Србију

Б92 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас с генералним директором компаније "Филип Морис интернешенал" Јацеком Олчаком у Њујорку. "Имали смо почетак економских разговора. Они ће нових 100 милиона евра да уложе у нашу… »
"Пандорина кутија је отворена 1999. И 2008. Године" Вучић из Њујорка о говору у УН: Србија ће бити у првих 12 до 13 места…

"Пандорина кутија је отворена 1999. И 2008. Године" Вучић из Њујорка о говору у УН: Србија ће бити у првих 12 до 13 места…

Курир 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се из Њујорка уочи сутрашњег говора у Уједињеним нацијама. - Управо смо завршили разговоре са председником Кипра, он је био гост овде у Мисији Србије у Њујорку. Захвалан… »
Шта Филип Морис планира у Србији?

Шта Филип Морис планира у Србији?

Радио 021 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Њујорку са генералним директором компаније Филип Морис Јацеком Олчаком. Вучић је објавио да та компанија планира нову инвестицију од 100 милиона евра, преноси Данас… »
Вучић у Њујорку: Говорићу сутра на Генералној скупштини УН као 12. или 13. говорник

Вучић у Њујорку: Говорићу сутра на Генералној скупштини УН као 12. или 13. говорник

Еуроневс 23.09.2024
Председник Александар Вучић изјавио је у Њујорку да ће сутра говорити на Генералној скупштини УН међу првих 12 или 13 говорника, када је и највећа пажња слушалаца. "Ми имамо добар слот. Прво говори Лула (да Силва), председник… »
Имамо добар слот: Вучић најавио да се сутра на Генералној скупштини УН обраћа међу првих 12 или 13 говорника: Тада је и…

Имамо добар слот: Вучић најавио да се сутра на Генералној скупштини УН обраћа међу првих 12 или 13 говорника: Тада је и…

Блиц 23.09.2024
Вучић из Њујорка: Открио све детаље разговора са светским лидерима: Моје је да бринем о економији која ће довести до нових…

Вучић из Њујорка: Открио све детаље разговора са светским лидерима: Моје је да бринем о економији која ће довести до нових…

Блиц 23.09.2024
Председник Вучић борави у Њујорку до 27. септембра где ће имати билатералне сусрете са више од 40 светских лидера, а у уторак ће се обратити учесницима 79. заседања Генералне скупштине Уједињених нација. Председник се раније… »
Вучић: Не прети Албанцима са КиМ нико, они прете

Вучић: Не прети Албанцима са КиМ нико, они прете

Б92 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучиће обраћајући се из Њујорка говорио је и о ситуацији на Косову и Метохији. На питање новинара о предстојећем сусрету са немачким канцеларом Олафом Шолцом, Вучић је рекао: "Немачка не… »
"Компанија Филип Морис планира нову инвестицију од 100 милиона евра": Вучић се у Њујорку састао са генералним директором…

"Компанија Филип Морис планира нову инвестицију од 100 милиона евра": Вучић се у Њујорку састао са генералним директором…

Курир 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са генералним директором компаније Филип Морис Јацеком Олчаком. "Конструктиван састанак са генералним директором компаније ПМИ Јацеком Олчаком са којим сам… »

Вести дана »