Povezane vesti
Poznati srpski trener pretio smrću igraču? Užasne tvrdnje: "Kleo se u dete da će me ubiti!"
Mondo 23.09.2024
Nekadašnji trener u Superligi Srbije veroljub Dukanac suočen sa optužbama fudbalera Budućnosti iz Dudovice. Veliki skandal potresa srpski fudbal nakon svedočenja prvotimca OFK Budućnost iz Dudovice, Vladimira Boškovića. Nakon gostovanja ekipi GSP Polet… »
Šok tvrdnja srpskog fudbalera: "Trener mi pretio smrću posle meča, kleo se u dete da će me ubiti"
Telegraf 23.09.2024
Preporučujemo. Vladimir Bošković, fudbaler OFK Budućnosti iz Dudovice, optužio je svog trenera Veroljuba Dukanca da mu je pretio smrću posle utakmice 6. kola Srpske lige! Bošković je sa svojom ekipom gostovao ekipi GSP Polet Dorćol i u porazu od 4:0… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih

Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva Oglasio se Dačić o bebi staroj 20 dana koja je ostavljena pored kontejnera u Zemunu: Otkrio nove detalje!
Kurir pre 47 minutajoš 32 povezane

Sud odbio da odredi pritvor Bačulovu osumnjičenom da je predvodio napad na policiju
Politika pre 4 satijoš 31 povezana

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 27 minutajoš 35 povezanih