Повезане вести
Огласио се адвокат након пресуде глумцу из „Луд, збуњен, нормалан“ који је злостављао малолетника
Нова 23.09.2024
: Суд у Сарајеву је осуђујућу пресуду глумцу Моамеру Касумовићу за блудничење над малолетником требало да јавно објави, сматра адвокат и правни стручњак Јосип Муселимовић, додајући да о замени овакве казне за новчану не би… »
Адвокат из БиХ: Пресуда Моамеру Касумовићу морала бити јавна, неке снаге су га штитиле
Н1 Инфо 23.09.2024
Суд у Сарајеву је осуђујућу пресуду глумцу Моамеру Касумовићу за блудничење над малолетником требало да јавно објави, сматра адвокат и правни стручњак Јосип Муселимовић, додајући да о замени овакве казне за новчану не би смело… »
Потресна исповест дечака који тврди да га је са 15 година напаствовао глумац серије „Луд, збуњен нормалан“
Нова 23.09.2024
: Босанскохерцеговачки глумац Моамер Касумовић осуђен је 2021. на годину дана затвора због кривичног дела блудничење над малолетником. Према писању Радио Сарајева, испоставило се да је Моамер имао више жртава, а како поменути… »
Потресна исповест жртве Моамера Касумовића: "Показао ми је да ћутим и ставио ми руку на полни орган"
Б92 23.09.2024
Након открића да је Моамер Касумовић блудничио над малолетником, огласио се и младић који је био жртва и открио своју страну приче. Младић је за Рапорт објаснио да се одлучио на исповест да би охрабрио остале жртве сексуалног… »
"Ставио ми је руку на полни орган": Потресна исповест дечака који тврди да га је са 15 година напаствовао глумац серије "Луд…
Блиц 23.09.2024
Босанскохерцеговачки глумац Моамер Касумовић осуђен је 2021. на годину дана затвора због кривичног дела блудничење над малолетником. Према писању Радио Сарајева, испоставило се да је Моамер имао више жртава, а како поменути… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 4 сатијош 4 повезане