Povezane vesti
"Prasiće ostavljam kod komšije dok sam u Budvi": Naš pevač je kupio luksuznu nekretninu u Crnoj Gori - Tamo provodi skoro…
Blic 23.09.2024
Pevač Dragi Domjić vlasnik je nekretnine u Crnoj Gori gde uglavnom boravi tokom leta. Dragi Domić je pre nekoliko godina kupio luksuznu kuću u Budvi, a tamo vreme provodi uglavnom sa porodicom. - Ne postoji lepši osećaj od onog da odmor provodiš na… »
Naš pevač kupio luks nekretninu u crnoj gori, pa šokirao sve priznanjem: Prasiće ostavljam kod komšije dok sam u Budvi!
Kurir 23.09.2024
Dragi Domić je pre nekoliko godina kupio luksuznu kuću u Budvi, a tamo vreme provodi uglavnom sa porodicom - Ne postoji lepši osećaj od onog da odmor provodiš na primorju i to u društvu najdražih. Mina je moja sestra iz Holandije i ovog leta… »
Vesti dana »
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 1 satjoš 11 povezanih
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Na licu mesta policija i žandarmerija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 6 povezanih
Američka administracija navodno pritiska Ukrajinu da spusti starosnu granicu za mobilizaciju sa 25 na 18 godina
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 40 minutajoš 6 povezanih