Povezane vesti
Marinković: Očekujem veliku podršku navijača (video)
Sportski žurnal 23.09.2024
Ono što je najbitnije je da svi hoće da napreduju, rade i uče, a mislim i da je njemu to najbitnije. Mislim da je i on srećan isto koliko i ja. Kapiten Partizana Vanja Marinković izjavio je da su crno-beli spremni za novu sezonu i dodao da očekuje… »
"Da li bih voleo? Ne!" Marinković najavio sezonu Partizana, pa spomenuo Pešića
Večernje novosti 23.09.2024
Kapiten košarkaškog kluba Partizan Vanja Marinković izjavio je večeras da su "crno-beli" spremni za novu sezonu i dodao da očekuje veliku podršku navijača na meču protiv Borca. FOTO: Z. Jovanović Pohvalio je ekipu Marinković na početku. - Momci… »
Još jedan reprezentativac ne veruje Pešiću
B92 23.09.2024
Vanja Marinković, kapiten Partizana, govorio je o odlasku selektora Srbije Svetislava Pešića. Marinković je bio deo Partizanovog "Medijskog dana" pred početak Evrolige. Na početku, sada već iskusni bek upitan je o tome kako su protekle pripreme… »
Vesti dana »

Haos u Nišu: Gradonačelnik polivan vodom, student uhapšen zbog snimka (VIDEO)
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Krivična prijava protiv Rektora u Kragujevcu – „Studenti koji žele da uče izjavili“ izjavili i saučešće porodici Crnčević
Serbian News Media pre 40 minutajoš 32 povezane

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 11 satijoš 12 povezanih

Tišina je trajala minut duže: Zrenjaninci večeras odali poštu i šesnaestoj žrtvi pada nadstrešnice
Zrenjaninski pre 4 satijoš 38 povezanih

Panatinaikos savladao fenjeraša Albu, Barselona bolja od Žalgirisa
Sportski žurnal pre 22 minutajoš 60 povezanih