Povezane vesti
Marinković: Očekujem veliku podršku navijača (video)
Sportski žurnal 23.09.2024
Ono što je najbitnije je da svi hoće da napreduju, rade i uče, a mislim i da je njemu to najbitnije. Mislim da je i on srećan isto koliko i ja. Kapiten Partizana Vanja Marinković izjavio je da su crno-beli spremni za novu sezonu i dodao da očekuje… »
"Da li bih voleo? Ne!" Marinković najavio sezonu Partizana, pa spomenuo Pešića
Večernje novosti 23.09.2024
Kapiten košarkaškog kluba Partizan Vanja Marinković izjavio je večeras da su "crno-beli" spremni za novu sezonu i dodao da očekuje veliku podršku navijača na meču protiv Borca. FOTO: Z. Jovanović Pohvalio je ekipu Marinković na početku. - Momci… »
Još jedan reprezentativac ne veruje Pešiću
B92 23.09.2024
Vanja Marinković, kapiten Partizana, govorio je o odlasku selektora Srbije Svetislava Pešića. Marinković je bio deo Partizanovog "Medijskog dana" pred početak Evrolige. Na početku, sada već iskusni bek upitan je o tome kako su protekle pripreme… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

Prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka: Na dobrovoljno služenje vojnog roka primljeni vojnici generacije "jun 2025“ (foto)
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Sada kreće pakao! Novak protiv "penzije" i mladosti: Ovo su svi parovi četvrtfinala RG, koliko može Đoković?
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane