Повезане вести

Бонга: Очекујемо само победе у новој сезони, осећа се енергија са трибина

Бонга: Очекујемо само победе у новој сезони, осећа се енергија са трибина

Спортски журнал 23.09.2024
Видели смо само трачак онога што следи. Кошаркаш Партизана Исак Бонга изјавио је да у наредној сезони очекује само победе и додао да верује у велику подршку навијача са трибина. - Очекујемо само победе. То је нешто што сви имамо… »
"Стварно сам узбуђен!" Исак Бонга се обратио пред почетак сезоне

"Стварно сам узбуђен!" Исак Бонга се обратио пред почетак сезоне

Вечерње новости 23.09.2024
КОШАРКАШ Партизана Исак Бонга изјавио је да у наредној сезони очекује само победе и додао да верује у велику подршку навијача са трибина. ФОТО: И. Маринковић Такође, истакао је да ће екипа на сваком мечу играти чврсто. -… »
Ниликина: Не могу да дочекам Арену и 20.000 људи, јер је пред 3.000 било сјајно

Ниликина: Не могу да дочекам Арену и 20.000 људи, јер је пред 3.000 било сјајно

Спортски журнал 23.09.2024
Кошаркаши Партизана ће у среду у Београду дочекати Борац у првом колу регионалне АБА лиге. Кошаркаш Партизана Френк Ниликина изјавио је вечерас да је спреман за почетак сезоне и додао да једва чека утакмицу против Борца. - Не… »
Бонга открио шта Жељко тражи од играча Партизана ВИДЕО

Бонга открио шта Жељко тражи од играча Партизана ВИДЕО

Б92 23.09.2024
Исак Бонга, кошаркаш Партизана, разговарао је са новинарима о новом тиму и тренеру Жељку Обрадовићу. Кошаркашка секција Партизана је променила готово читаву екипу овог лета и са новим играчима се спремају за највише циљеве… »
"Не могу да дочекам" Ниликина видно узбуђен пред први меч Партизана

"Не могу да дочекам" Ниликина видно узбуђен пред први меч Партизана

Вечерње новости 23.09.2024
Кошаркаш Партизана Френк Ниликина изјавио је вечерас да је спреман за почетак сезоне и додао да једва чека утакмицу против Борца. Фото: И. Маринковић Француз је рекао да не може да дочека да почне сезона. - Не могу да дочекам да… »
Ниликина: "Одушевљен сам - не могу да дочекам" ВИДЕО

Ниликина: "Одушевљен сам - не могу да дочекам" ВИДЕО

Б92 23.09.2024
Француски кошаркаш Френк Ниликина огласио се пред почетак сезоне. Кошаркашка секција Партизана је променила готово читаву екипу овог лета и са новим играчима се спремају за највише циљеве. Црно-бели су организовали медијски дан… »
Брендон Дејвис се одушевљен вратио из Атине, ПАО одговорио на његову објаву!

Брендон Дејвис се одушевљен вратио из Атине, ПАО одговорио на његову објаву!

Спортске.нет 23.09.2024
После успешно обављеног посла на турниру ''Павлос Јанакопулос'' у Атини и победе над домаћим Панатинаикосом, кошаркаши Партизана су се вратили у Београд, где обављају последње припреме за старт у новој сезони АдмиралБет АБА… »
Тајрик Џонс увек тражи више!

Тајрик Џонс увек тражи више!

Спортске.нет 23.09.2024
Нови кошаркаш Партизана Тајрик Џонс је истакао да је екипа спремна за предстојећу сезону и да очекује да тим напредује у наредним недељама. Он је у изјави за "Меридијан спорт" истакао да је целокупан догађај заиста био… »

Вести дана »