Повезане вести
Вучић се састао са директорком ММФ-а: Садржајан и продуктиван разговор
Политика 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгијевом и рекао да је разговор био садржајан и продуктиван. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван… »
Вучић после састанка са директорком ММФ: Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе
Радио 021 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгијевом и рекао да је разговор био садржајан и продуктиван. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван… »
Вучић са директорком ММФ-а у Њујорку: "Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе" ФОТО
Б92 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се у Њујорку с директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са Георгиевом. Са поносом сам детаљније… »
Вучић се састао са директорком ММФ: Садржајан и продуктиван разговор
Еуроневс 23.09.2024
Садржајан разговор Вучића Са директорком ММФ-а: Са поносом сам је детаљније информисао о најновијим показатељима…
Курир 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са директорком ММФ-а Кристалином… »
Вучић са директорком ММФ: Са поносом сам је информисао о показатељима макроекономске стабилности Србије
Телеграф 23.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. - Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са директорком ММФ - поручио је… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 36 минутајош 7 повезаних
Бурна ноћ у Београду: Више људи тешко повређено у четири саобраћајне несреће, мушкарац превезен на реавимацију
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 11 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 26 минутајош 1 повезана