Повезане вести

Вучић се састао са директорком ММФ-а: Садржајан и продуктиван разговор

Вучић се састао са директорком ММФ-а: Садржајан и продуктиван разговор

Политика 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгијевом и рекао да је разговор био садржајан и продуктиван. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван… »
Вучић после састанка са директорком ММФ: Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе

Вучић после састанка са директорком ММФ: Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе

Радио 021 23.09.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгијевом и рекао да је разговор био садржајан и продуктиван. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван… »
Вучић са директорком ММФ-а у Њујорку: "Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе" ФОТО

Вучић са директорком ММФ-а у Њујорку: "Резултати Србије премашују и најсмелије прогнозе" ФОТО

Б92 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се у Њујорку с директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са Георгиевом. Са поносом сам детаљније… »
Вучић се састао са директорком ММФ: Садржајан и продуктиван разговор

Вучић се састао са директорком ММФ: Садржајан и продуктиван разговор

Еуроневс 23.09.2024
Садржајан разговор Вучића Са директорком ММФ-а: Са поносом сам је детаљније информисао о најновијим показатељима…

Садржајан разговор Вучића Са директорком ММФ-а: Са поносом сам је детаљније информисао о најновијим показатељима…

Курир 23.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. "Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са директорком ММФ-а Кристалином… »
Вучић са директорком ММФ: Са поносом сам је информисао о показатељима макроекономске стабилности Србије

Вучић са директорком ММФ: Са поносом сам је информисао о показатељима макроекономске стабилности Србије

Телеграф 23.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић састао се у Њујорку са директорком Међународног монетарног фонда Кристалином Георгиевом. - Као и увек, одличан, садржајан и продуктиван разговор са директорком ММФ - поручио је… »

Вести дана »