Povezane vesti
Vučić se sastao sa direktorkom MMF-a: Sadržajan i produktivan razgovor
Politika 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda Kristalinom Georgijevom i rekao da je razgovor bio sadržajan i produktivan. "Kao i uvek, odličan, sadržajan i produktivan razgovor sa… »
Vučić posle sastanka sa direktorkom MMF: Rezultati Srbije premašuju i najsmelije prognoze
Radio 021 23.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda Kristalinom Georgijevom i rekao da je razgovor bio sadržajan i produktivan. "Kao i uvek, odličan, sadržajan i produktivan razgovor sa… »
Vučić sa direktorkom MMF-a u Njujorku: "Rezultati Srbije premašuju i najsmelije prognoze" FOTO
B92 23.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku s direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda Kristalinom Georgievom. "Kao i uvek, odličan, sadržajan i produktivan razgovor sa Georgievom. Sa ponosom sam detaljnije informisao uvaženu… »
Sadržajan razgovor Vučića Sa direktorkom MMF-a: Sa ponosom sam je detaljnije informisao o najnovijim pokazateljima…
Kurir 23.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda Kristalinom Georgievom. "Kao i uvek, odličan, sadržajan i produktivan razgovor sa direktorkom MMF-a Kristalinom Georgievom", napisao je… »
Vučić se sastao sa direktorkom MMF: Sadržajan i produktivan razgovor
Euronews 23.09.2024
Vučić sa direktorkom MMF: Sa ponosom sam je informisao o pokazateljima makroekonomske stabilnosti Srbije
Telegraf 23.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda Kristalinom Georgievom. - Kao i uvek, odličan, sadržajan i produktivan razgovor sa direktorkom MMF - poručio je predsednik na… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 22 minutajoš 53 povezane
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 4 satijoš 33 povezane
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane
"Odakle srca tom zlotvoru da ubije dete?" Muk u naselju kod Ivanjice posle stravičnog ubistva: Ovako nešto ne pamtimo
Kurir pre 59 minutajoš 18 povezanih