Povezane vesti
“Udala sam se na njegovo insistiranje!” Pevačica otvorila dušu o teškom životu: Nismo imali para za mleko!
Vesti online 23.09.2024
Maja Odžaklijevska poznata je kao jedan od najboljih vokala u našoj zemlji, a pre dve decenije odlučila je da prestane da peva. Mediji su delimično pisali i o njenom privatnom životu, a poznato je da je sama odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da… »
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje" Maja Odžaklijevska o najtežem periodu u životu: Bez para za mleko, sprečena…
Kurir 23.09.2024
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo… »
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje": Maja Odžaklijevska ogolila dušu: "bez para za mleko, sprečena da radim"…
Blic 23.09.2024
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena odmah isplivala u noći velikog debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 27 minutajoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane