Повезане вести
“Удала сам се на његово инсистирање!” Певачица отворила душу о тешком животу: Нисмо имали пара за млеко!
Вести онлине 23.09.2024
Маја Оџаклијевска позната је као један од најбољих вокала у нашој земљи, а пре две деценије одлучила је да престане да пева. Медији су делимично писали и о њеном приватном животу, а познато је да је сама одгајала ћерке Теу и… »
"Удала сам се за Енеса на његово инсистирање" Маја Оџаклијевска о најтежем периоду у животу: Без пара за млеко, спречена да…
Курир 23.09.2024
Чувена певачица Маја Оџаклијевска (70) сама је одгајала ћерке Теу и Андреу, будући да се за Теиног оца није удала, а да се од Андреиног брзо растала. - Нисам се удала за Теиног оца Александра због тога што ме то није… »
"Удала сам се за Енеса на његово инсистирање": Маја Оџаклијевска оголила душу: "без пара за млеко, спречена да радим"…
Блиц 23.09.2024
Чувена певачица Маја Оџаклијевска (70) сама је одгајала ћерке Теу и Андреу, будући да се за Теиног оца није удала, а да се од Андреиног брзо растала. - Нисам се удала за Теиног оца Александра због тога што ме то није… »
Вести дана »

(БЛОГ) Подршка Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу: Скупови широм земље, блокирана магистрала у Ужицу
Н1 Инфо пре 13 минутајош 43 повезане

Руси поново подигли борбене авионе; "Безбедносна зона је нарушена"
Б92 пре 23 минутајош 39 повезаних

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Правда пре 3 сатајош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила ребалнс пословања више јавних предузећа
Политика пре 3 сатајош 46 повезаних