Povezane vesti
“Udala sam se na njegovo insistiranje!” Pevačica otvorila dušu o teškom životu: Nismo imali para za mleko!
Vesti online 23.09.2024
Maja Odžaklijevska poznata je kao jedan od najboljih vokala u našoj zemlji, a pre dve decenije odlučila je da prestane da peva. Mediji su delimično pisali i o njenom privatnom životu, a poznato je da je sama odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za… »
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje" Maja Odžaklijevska o najtežem periodu u životu: Bez para za mleko, sprečena da…
Kurir 23.09.2024
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da… »
"Udala sam se za Enesa na njegovo insistiranje": Maja Odžaklijevska ogolila dušu: "bez para za mleko, sprečena da radim"…
Blic 23.09.2024
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska (70) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. - Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da… »
Vesti dana »

Prvi dan leta topao i sunčan, najviša dnevna do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 16 povezanih

"Nećemo stati": Izraelski ministar otkrio koja su tri cilja u sukobu sa Iranom
Blic pre 31 minutajoš 16 povezanih

AMSS: Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na izlazu na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Danas pre 52 minutajoš 11 povezanih

Zvuk kakav nisu čuli nikad pre: Šta kažu svedoci o događaju 15. marta i zašto se na njih vrši pritisak
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana