Povezane vesti
Dvojica tinejdžera u Omsku zapalila vojni helikopter Mi-8
Politika 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Šot. Tinejdžeri su bacili… »
Gori vojni helikopter Mi-8: Zapalili ga tinejdžeri
B92 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Šot. Tinejdžeri su bacili… »
Dva dečaka spalila "otpisani" ruski helikopter u Omsku: Ruske službe sumnjaju da su vrbovani iz Ukrajine (VIDEO)
Euronews 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Shot. Tinejdžeri su bacili… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti blokirali depo GSP-a, blokirana raskrsnica u Novom Sadu
N1 Info pre 6 minutajoš 40 povezanih

Avioni ka Hitrou menjaju smer usred leta, neki se vraćaju, putnici besni: Čekamo satima, niko ne zna ništa!
Telegraf pre 17 minutajoš 22 povezane

Sve se lomi u "Areni", zvezdaši kreću po karte tačno u podne!
Sportske.net pre 17 minutajoš 17 povezanih

Srbija dobija 4 pojačanja za Austriju: U Beogradu pada odluka, Piksi sad može da bira
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

VIDEO Katastrofa ogromnih razmera u Rusiji – eksplodiralo 100.000 tona goriva, na terenu 450 vatrogasaca
Nova pre 6 minutajoš 13 povezanih