Povezane vesti
Dvojica tinejdžera u Omsku zapalila vojni helikopter Mi-8
Politika 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Šot. Tinejdžeri su bacili… »
Dva dečaka spalila "otpisani" ruski helikopter u Omsku: Ruske službe sumnjaju da su vrbovani iz Ukrajine (VIDEO)
Euronews 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Shot. Tinejdžeri su bacili… »
Gori vojni helikopter Mi-8: Zapalili ga tinejdžeri
B92 23.09.2024
U ruskom gradu Omsk, dvojica šesnaestogodišnjih dečaka upali su u vojnu vazdušnu bazu i zapalili helikopter Mi-8 koji je tamo stacioniran, prenosi Radio Slobodna Evropa pozivajući se na ruske Telegram kanale Baza i Šot. Tinejdžeri su bacili… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 4 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta: Nakon četiri sata bez konkretnih zaključaka
Danas pre 54 minutajoš 14 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

U Požarevcu protest ‘Po spas za sve nas’: Studenti traže vanredne izbore
Al Jazeera pre 2 satajoš 31 povezana