Повезане вести
Двојица тинејџера у Омску запалила војни хеликоптер Ми-8
Политика 23.09.2024
У руском граду Омск, двојица шеснаестогодишњих дечака упали су у војну ваздушну базу и запалили хеликоптер Ми-8 који је тамо стациониран, преноси Радио Слободна Европа позивајући се на руске Телеграм канале База и Шот… »
Два дечака спалила "отписани" руски хеликоптер у Омску: Руске службе сумњају да су врбовани из Украјине (ВИДЕО)
Еуроневс 23.09.2024
У руском граду Омск, двојица шеснаестогодишњих дечака упали су у војну ваздушну базу и запалили хеликоптер Ми-8 који је тамо стациониран, преноси Радио Слободна Европа позивајући се на руске Телеграм канале База и Схот… »
Гори војни хеликоптер Ми-8: Запалили га тинејџери
Б92 23.09.2024
У руском граду Омск, двојица шеснаестогодишњих дечака упали су у војну ваздушну базу и запалили хеликоптер Ми-8 који је тамо стациониран, преноси Радио Слободна Европа позивајући се на руске Телеграм канале База и Шот… »
Вести дана »
Метеоролог Недељко Тодоровић: Ево колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Нова пре 1 сатјош 54 повезане
БЛОГ УЖИВО Јаћимовић девети дан штрајкује глађу, на десетине повређених у Новом Саду: Окончана блокада Ваљевске гимназије
Нова пре 33 минутајош 45 повезаних
Србија три пута повећала увоз горива - Министарка Ђедовић: Пратимо испоруку на дневном нивоу како бисмо одржали ценовну стабилност
Курир пре 3 минутајош 25 повезаних
Дрчелић: Захтевамо брзу реакцију и казне за одговорне; АБА лига: Судије донеле исправну одлуку
РТВ пре 18 минутајош 31 повезана