Povezane vesti

"Valjda se i ja nešto pitam": Milica Jokić progovorila o venčanju sa sinom Ivice Dačića: "volela bih da imam veliku svadbu"…

"Valjda se i ja nešto pitam": Milica Jokić progovorila o venčanju sa sinom Ivice Dačića: "volela bih da imam veliku svadbu"…

Blic 24.09.2024
Pevačica Milica Jokić je već duže vreme u vezi sa Lukom Dačićem, sinom ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, a mlada pevačica otkrila je nedavno sve detalje i priznala kako će izgledati njeno venčanje. Naime Milica je otkrila detalje odnosa sa Lukom… »
Dačićeva snajka pokazala majku: Svi kažu da izgledaju kao da su sestre: "Zbog mene je napustila karijeru, uvek smo imali novca"…

Dačićeva snajka pokazala majku: Svi kažu da izgledaju kao da su sestre: "Zbog mene je napustila karijeru, uvek smo imali novca"…

Blic 23.09.2024
Pevačica Milica Jokić je već duže vreme u vezi sa Lukom Dačićem, sinom ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. Iako je od prog dana od kada se pojavila u medijima u žiži interesovanja sedme sile, pevačica Milica Jokić vešto krije svoju porodicu od… »
Dačićeva snajka sa brutalnim dekoletom do pupka: Milici Jokić popustile kočnice - zbog nikad vrelijeg izdanja padaju vilice

Dačićeva snajka sa brutalnim dekoletom do pupka: Milici Jokić popustile kočnice - zbog nikad vrelijeg izdanja padaju vilice

Blic 23.09.2024
Pevačica Milica Jokić je već duže vreme u vezi sa Lukom Dačićem, sinom ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. Naime, Milica je sada na svom profilu na Instagramu podelila vrelu sliku, na kojoj je pozirala sa nikad provokativnijim dekolteom skoro do… »

Vesti dana »