Повезане вести

"Ваљда се и ја нешто питам": Милица Јокић проговорила о венчању са сином Ивице Дачића: "волела бих да имам велику свадбу"…

"Ваљда се и ја нешто питам": Милица Јокић проговорила о венчању са сином Ивице Дачића: "волела бих да имам велику свадбу"…

Блиц 24.09.2024
Певачица Милица Јокић је већ дуже време у вези са Луком Дачићем, сином министра унутрашњих послова Ивице Дачића, а млада певачица открила је недавно све детаље и признала како ће изгледати њено венчање. Наиме Милица је… »
Дачићева снајка показала мајку: Сви кажу да изгледају као да су сестре: "Због мене је напустила каријеру, увек смо имали новца"…

Дачићева снајка показала мајку: Сви кажу да изгледају као да су сестре: "Због мене је напустила каријеру, увек смо имали новца"…

Блиц 23.09.2024
Певачица Милица Јокић је већ дуже време у вези са Луком Дачићем, сином министра унутрашњих послова Ивице Дачића. Иако је од прог дана од када се појавила у медијима у жижи интересовања седме силе, певачица Милица Јокић вешто… »
Дачићева снајка са бруталним деколетом до пупка: Милици Јокић попустиле кочнице - због никад врелијег издања падају вилице

Дачићева снајка са бруталним деколетом до пупка: Милици Јокић попустиле кочнице - због никад врелијег издања падају вилице

Блиц 23.09.2024
Певачица Милица Јокић је већ дуже време у вези са Луком Дачићем, сином министра унутрашњих послова Ивице Дачића. Наиме, Милица је сада на свом профилу на Инстаграму поделила врелу слику, на којој је позирала са никад… »

Вести дана »