Povezane vesti
"Želim vilu na Senjaku sa poslugom da čisti, moje je da šefujem" Jovana Jeremić hoće još jednu nekretninu na svoje ime: Bitno…
Kurir 24.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji drži lanac pekara. Naime, Jeremićka je kupila nedavno nekretninu u centru Beograda, a osim toga ona tvrdi da je od Dragana dobila i vilu u… »
"Želim vilu na Senjaku sa poslugom, a moje je da šefujem": Jovana Jeremić hoće još jednu nekretninu na svoje ime: "Bitno mi je…
Blic 24.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji drži lanac pekara. Naime, Jovana Jeremić kupila je nedavno nekretninu u centru Beograda, a osim toga ona tvrdi da je od Dragana dobila i… »
Vesti dana »

EP: Mir u Ukrajini ne može da se postigne bez učešća njenog rukovodstva i podrške naroda
Nedeljnik pre 12 minutajoš 45 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo (foto, video) Crnoj Gori preti ogromna eksplozija! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici i Baru
Blic pre 17 minutajoš 68 povezanih

U dva grada u Srbiji izmereno 39 stepeni: RHMZ upozorava na ekstremne uslove
Euronews pre 2 satajoš 63 povezane