Povezane vesti

Srpski predsednik u UN poručio: "Mi nismo sluge ni SAD ni Rusije"

Srpski predsednik u UN poručio: "Mi nismo sluge ni SAD ni Rusije"

B92 24.09.2024
Srbija nije sluga ni Sjedinjenih Američkih država,a ni Rusije - ponovio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom svog obraćanja u Ujedinjenim nacijama u Njujorku. "Šta mi kao predsednici slobodarskih zemalja možemo da radimo? Lažu godinama da… »
Pandorina kutija je otvorena 1999. i 2008.

Pandorina kutija je otvorena 1999. i 2008.

Politika 24.09.2024
Dešavanja u Ukrajini ne idu u dobrom smeru, svi pričaju o miru, tobož pravednom miru, da mi pobedimo ove druge, i to ludilo nikako da se zaustavi i da niko racionalno nešto kaže, istakao je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Želimo mir, čuvamo svoje

Želimo mir, čuvamo svoje

Vesti online 24.09.2024
Mir je važniji od svega, ali velike države sa mnogo licemerja brutalno krše zakone UN i mir, dok međunarodno pravo važi samo za male zemlje, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Samitu o budućnosti, uoči debate Generalne… »
Vučić: Reč mir nikada nije bila potrebnija, ali niko ne priča o kompromisu već o pobedi

Vučić: Reč mir nikada nije bila potrebnija, ali niko ne priča o kompromisu već o pobedi

NIN 24.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da reč mir nikada nije potrebnija nego sada, ali da je neophodno da fokus bude na kompromisima, kako bi se ratovi zaustavili, a ne da se gleda ko će da pobedi. Vučić je novinarima u Njujorku rekao da… »
"Mir je sada najpotrebniji": Vučić: Eskalacija sukoba bila bi loša i za Srbiju, važno je da se ratovi zaustave

"Mir je sada najpotrebniji": Vučić: Eskalacija sukoba bila bi loša i za Srbiju, važno je da se ratovi zaustave

Blic 24.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da reč mir nikada nije potrebnija nego sada, ali da je neophodno da fokus bude na kompromisima, kako bi se ratovi zaustavili, a ne da se gleda ko će da pobedi. Vučić je novinarima u Njujorku rekao da… »

Vesti dana »