Повезане вести

Српски председник у УН поручио: "Ми нисмо слуге ни САД ни Русије"

Српски председник у УН поручио: "Ми нисмо слуге ни САД ни Русије"

Б92 24.09.2024
Србија није слуга ни Сједињених Америчких држава,а ни Русије - поновио је председник Србије Александар Вучић током свог обраћања у Уједињеним нацијама у Њујорку. "Шта ми као председници слободарских земаља можемо да радимо… »
Пандорина кутија је отворена 1999. и 2008.

Пандорина кутија је отворена 1999. и 2008.

Политика 24.09.2024
Дешавања у Украјини не иду у добром смеру, сви причају о миру, тобож праведном миру, да ми победимо ове друге, и то лудило никако да се заустави и да нико рационално нешто каже, истакао је Александар Вучић. Председник Србије… »
Желимо мир, чувамо своје

Желимо мир, чувамо своје

Вести онлине 24.09.2024
Мир је важнији од свега, али велике државе са много лицемерја брутално крше законе УН и мир, док међународно право важи само за мале земље, изјавио је председник Србије Александар Вучић у обраћању на Самиту о будућности, уочи… »
Вучић: Реч мир никада није била потребнија, али нико не прича о компромису већ о победи

Вучић: Реч мир никада није била потребнија, али нико не прича о компромису већ о победи

НИН 24.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да реч мир никада није потребнија него сада, али да је неопходно да фокус буде на компромисима, како би се ратови зауставили, а не да се гледа ко ће да победи. Вучић је новинарима у… »
"Мир је сада најпотребнији": Вучић: Ескалација сукоба била би лоша и за Србију, важно је да се ратови зауставе

"Мир је сада најпотребнији": Вучић: Ескалација сукоба била би лоша и за Србију, важно је да се ратови зауставе

Блиц 24.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да реч мир никада није потребнија него сада, али да је неопходно да фокус буде на компромисима, како би се ратови зауставили, а не да се гледа ко ће да победи. Вучић је новинарима у… »

Вести дана »