Povezane vesti
Majka Bojana Tomovića usred njegove borbe s bolešću prekinula kontakt s njim: On joj jednu stvar posebno zamera
Svet & Skandal 24.09.2024
Majka Bojana Tomovića ne govori s njim Pevač Bojan Tomović gostovao je u emisiji “Pričaonica” Sanje Ćulibrk i tom prilikom je otkrio brojne detalje iz svog života. Između ostalog dotako se i teme i porodici, pa smo tako saznali da majka Bojana… »
"Bolno je! Sa majkom ne govorim, umorila se" Pevač pati od bipolarnog poremećaja, porodica ga odbacila
Kurir 24.09.2024
Pevač Bojan Tomović otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem i otkrio da ga je porodica odbacila i da više nema kontakt sa majkom. Bojan je istakao da je odrastao u patrijahalnoj porodici i da je zbog svojih čestih biporanih… »
Bojan Tomović nema nikakav kontakt Sa majkom: "Meni je to bolno, ali ne može više da trpi moje faze", otkrio nepoznate…
Blic 23.09.2024
Pevač Bojan Tomović već duže vreme bori se sa bipolarnim poremećajem, a kako je istakao, njega je porodica odbacila i više nema kontakt sa majkom. Bojan je istakao da je odrastao u patrijahalnoj porodici i da je zbog svojih čestih biporanih napada… »
Vesti dana »
Željko Obradović nakon Barselone: Prvo kritikovao igrače, a potom odgovornost preuzeo na sebe! (video)
Hot sport pre 16 minutajoš 66 povezanih
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 6 satijoš 16 povezanih
(VIDEO) Tramp i Bajden se sastali u Beloj kući: „Politika je teška“
N1 Info pre 2 satajoš 38 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu: Zbog tragedije saslušano 66 lica do sad, a planira se još pet
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 34 povezane