Povezane vesti
"Dala mi poklon i umrla!" : Miljana otvorila dušu o jezivim porodičnim gubicima, ova tragedija ju je dokosurila
Kurir 24.09.2024
U razgovoru koji je pokrenula Ivana, Miljana se prisetila najvećih gubitaka u njenom životu. - Sutra ti je rođendan - rekla joj je Ivana. - Na današnj dan mi je baka umrla, od meme mama koju sam mnogo volela...A baka od tate je umrla na moj rođendan… »
Miljana Kulić se izlanula! Otkrila informaciju iz spoljnog sveta, tiče se majke Marije! Usledio šok na imanju
Kurir 24.09.2024
Rijaliti zvezda Marija Kulić, majka kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, uskoro bi trebalo da se useli u Elitu 8. O njenom ulasku nagađa se još od početka sezone. Trebalo je da se na velelepno imanje u Šimanovcima useli prvo veče, ali do toga… »
Miljana Kulić saznala informaciju iz spoljnog sveta, tiče se njene majke Marije! Usledio preokret, ovo nije bilo planirano
Blic 24.09.2024
Kontroverzna Miljana Kulić saznala je da bi njena majka Marija Kulić uskoro trebalo da se useli u "Elitu 8". Marija Kulić, naime, brine o unuku Željku dok su mu roditelji u rijalitiju, a kada je saznala da joj je ćerka ponovo u drugom stanju, rešila… »
Vesti dana »
Amerika: nećemo promeniti nuklearnu doktrinu nakon odluke Rusije
Politika pre 8 minutajoš 73 povezane
Legendarni fudbaler o povratku Tadića i Milinković Savića: „Oni da su igrači ne bi otkazali kada je najpotrebnije“
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih
Završena blokada zgrade Suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije najavili blokadu i sutra (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 47 povezanih
Sednica Skupštine Srbije u ponedeljak: Budžet prva tačka dnevnog reda
Nova pre 2 satajoš 37 povezanih