Повезане вести

"Дала ми поклон и умрла!" : Миљана отворила душу о језивим породичним губицима, ова трагедија ју је докосурила

"Дала ми поклон и умрла!" : Миљана отворила душу о језивим породичним губицима, ова трагедија ју је докосурила

Курир 24.09.2024
У разговору који је покренула Ивана, Миљана се присетила највећих губитака у њеном животу. - Сутра ти је рођендан - рекла јој је Ивана. - На данашњ дан ми је бака умрла, од меме мама коју сам много волела...А бака од тате је… »
Миљана Кулић се изланула! Открила информацију из спољног света, тиче се мајке Марије! Уследио шок на имању

Миљана Кулић се изланула! Открила информацију из спољног света, тиче се мајке Марије! Уследио шок на имању

Курир 24.09.2024
Ријалити звезда Марија Кулић, мајка контроверзне задругарке Миљане Кулић, ускоро би требало да се усели у Елиту 8. О њеном уласку нагађа се још од почетка сезоне. Требало је да се на велелепно имање у Шимановцима усели прво… »
Миљана Кулић сазнала информацију из спољног света, тиче се њене мајке Марије! Уследио преокрет, ово није било планирано

Миљана Кулић сазнала информацију из спољног света, тиче се њене мајке Марије! Уследио преокрет, ово није било планирано

Блиц 24.09.2024
Контроверзна Миљана Кулић сазнала је да би њена мајка Марија Кулић ускоро требало да се усели у "Елиту 8". Марија Кулић, наиме, брине о унуку Жељку док су му родитељи у ријалитију, а када је сазнала да јој је ћерка поново у… »

Вести дана »