Повезане вести

"Господару, подучи ме": Коју поруку шаље Лончарева изјава да чека Вучића да реши листе чекања

"Господару, подучи ме": Коју поруку шаље Лончарева изјава да чека Вучића да реши листе чекања

Радио 021 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар чека председника Александра Вучића да се врати из Њујорка како би решили листе чекања у здравству. Оваква министрова изјава, сматрају саговорници Данаса, понижавајућа је, али не и неочекивана… »
Министар Лончар: За решавање листа чекања потребан додатни новац, зато чекамо Вучића

Министар Лончар: За решавање листа чекања потребан додатни новац, зато чекамо Вучића

Бета 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар казао је данас је за решавање листа чекања потребно обезбедити додатни новац и нагласио да зато чека председника Србије Александра Вучића да се врати из Њујорка, пошто је он " тај који је… »
Лончар поводом листи чекања: Није ме срамота да кажем да чекам Вучића, он има ауторитет

Лончар поводом листи чекања: Није ме срамота да кажем да чекам Вучића, он има ауторитет

Данас 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар казао је данас је за решавање листа чекања потребно обезбедити додатни новац и нагласио да зато чека председника Србије Александра Вучића да се врати из Њујорка, пошто је он “ тај који је… »
Лончар, чекајући Вучића за решавање листа чекања: Није ме срамота, он има ауторитет…

Лончар, чекајући Вучића за решавање листа чекања: Није ме срамота, он има ауторитет…

Н1 Инфо 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар казао је је за решавање листа чекања потребно обезбедити додатни новац и нагласио да зато чека председника Србије Александра Вучића да се врати из Њујорка, пошто је он "тај који је обезбедио… »
Лончар о томе зашто чека Вучића за листе чекања: За то треба новац, а он је обезбедио буџет

Лончар о томе зашто чека Вучића за листе чекања: За то треба новац, а он је обезбедио буџет

Радио 021 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар казао је да је за решавање листа чекања потребно обезбедити додатни новац и нагласио да зато чека председника Србије Александра Вучића да се врати из Њујорка. Како је додао Лончар, Вучић је… »
Лончар: За решавање листа чекања потребан додатни новац, зато чекамо Вучића

Лончар: За решавање листа чекања потребан додатни новац, зато чекамо Вучића

НИН 24.09.2024
Министар здравља Златибор Лончар казао је данас је за решавање листа чекања потребно обезбедити додатни новац и нагласио да зато чека председника Србије Александра Вучића да се врати из Њујорка, пошто је он " тај који је… »
„Не дај боже да ‘Сила’ уђе и у операциону салу“: О изјави Лончара да чека Вучића да се врати из Њујорка да реши листе чекања…

„Не дај боже да ‘Сила’ уђе и у операциону салу“: О изјави Лончара да чека Вучића да се врати из Њујорка да реши листе чекања…

Данас 24.09.2024
Изјава министра здравља Златибора Лончара да чека да се Александар Вучић врати из Њујорка да реши листе чекања у здравству је поражавајућа, сматрају саговорници Данаса. Са друге стране, како кажу, то је и очекивано с обзиром… »

Вести дана »