Повезане вести
"Вриштала сам са терасе, Да сам их: Стигла..." Деца жени са Железника оштетила аутомобил, украли јој ову ствар и разбеснели је…
Блиц 24.09.2024
Питање шта се дешава са данашњом омладином понекад се чини као да се све чешће поставља, а најновији повод долази са мрежа и то због капица од вентила! Наиме, грађани Железника наизглед имају проблем са групом млађих особа… »
"Вриштала сам са терасе, да сам их стигла...": Жени из Железника деца скидала капице од вентила са кола
Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Питање шта се дешава са данашњом омладином понекад се чини као да се све чешће поставља, а најновији повод долази са мрежа и то због капица од вентила! Наиме, грађани Железника наизглед имају проблем са групом… »
Вести дана »
Стиже "златна јесен", враћа се михољско лето: После великих падавина, од овог датума температуре 25 степени
Мондо пре 49 минутајош 22 повезане
Ко је мушакарац који је изазвао несрећу у којој је страдала трочлана породица: Пијан прошао на црвено, одређено му задржавање
Нова пре 24 минутајош 59 повезаних
10.000 Украјинаца у кљештима! Путин примио рапорт о напретку руске војске, Руси се фокусирају на једно место!
Ало пре 33 минутајош 13 повезаних