Повезане вести

"Драго ми је што сам ту, требало је још неки да остану": Балша нам је открио какав ће бити нови Партизан!

"Драго ми је што сам ту, требало је још неки да остану": Балша нам је открио какав ће бити нови Партизан!

Мондо 24.09.2024
Балша Копривица једини је играч Партизана који је остао у клубу из претходне сезоне и у разговору за МОНДО пред старт нове говорио је о очекивањима и новим саиграчима. Партизан је изабрао изненађујући пут за предстојећу сезону… »
"Не могу да будем нови лесор, али...!" Тајрик Џонс обећао велике ствари у дресу Партизана

"Не могу да будем нови лесор, али...!" Тајрик Џонс обећао велике ствари у дресу Партизана

Вечерње новости 24.09.2024
Кошаркаш Партизана Тајрик Џонс рекао је да је екипа добро радила уочи почетка сезоне, да не види проблем што се ради о потпуно новом тиму и да су играчи после упознавања са навијачима схватили у какав клуб су дошли и да знају… »
Тајрик Џонс: У Партизану не смеш да се задовољиш малим стварима

Спортски журнал 24.09.2024
Американац рекао да му није циљ да буде нови Лесор, већ да навијачи виде шта може. Тајрик Џонс рекао је да је екипа добро радила уочи почетка сезоне, да не види проблем што се ради о потпуно новом тиму и да су играчи после… »

Данас 24.09.2024
Кошаркаш Партизана Тајрик Џонс рекао је да је екипа добро радила уочи почетка сезоне, да не види проблем што се ради о потпуно новом тиму и да су играчи после упознавања са навијачима схватили у какав клуб су дошли и да знају… »

Вести дана »