Povezane vesti
Održana komemoracija Radmili Živković: Duhovita, nadarena, direktna glumica
Politika 24.09.2024
Komemoracija povodom smrti glumice Radmile Živković (1953-2024) održana je danas u njenoj matičnoj kući Narodnom pozorištu u Beograd, u prisustvu članova porodice, kolega i poštovalaca. Od Živković su se oprostili govorima ministri kulture… »
"Ja sam zet te porodice, vezani smo više od 30 godina" Ivica Dačić se oprostio od legendarne Radmile Živković
Kurir 24.09.2024
Na komemoraciji Radmili Živković u Narodnom pozorištu u Beogradu, govorio je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade, Ivica Dačić. Kako je istakao, njih dvoje je vezivalo dugogodišnje prijateljstvo. - Ja sam njihov zet, da tako kažem… »
"Plenila je svojom pojavom, znala je da mi kaže... " Porodica i prijatelji opraštaju se od Radmile Živković
Mondo 24.09.2024
Komemoracija prvakinji Narodnog pozorišta održava se danas u njenom matičnom teatru, gde se prijatelji, kolege i poštovaoci opraštaju od čuvene glumice. Komemoracija glumici Radmili Živković održava se danas u njenom matičnom Narodnom pozorištu… »
Minut ćutanja u čast slavne glumice: Muk u Narodnom pozorištu, potom usledio emotivan govor srpskog glumca
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. U Narodnom pozorištu u Beogradu, u 11 časova, počela je komemoracija povodom smrti naše čuvene glumice Radmile Živković. Najbliži članovi porodice, brojni prijatelji i kolege došli su da odaju počast i oproste se od čuvene Doke… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 7 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 1 satjoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 4 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih