Повезане вести

Одржана комеморација Радмили Живковић: Духовита, надарена, директна глумица

Одржана комеморација Радмили Живковић: Духовита, надарена, директна глумица

Политика 24.09.2024
Комеморација поводом смрти глумице Радмиле Живковић (1953-2024) одржана је данас у њеној матичној кући Народном позоришту у Београд, у присуству чланова породице, колега и поштовалаца. Од Живковић су се опростили говорима… »
"Пленила је својом појавом, знала је да ми каже... " Породица и пријатељи опраштају се од Радмиле Живковић

"Пленила је својом појавом, знала је да ми каже... " Породица и пријатељи опраштају се од Радмиле Живковић

Мондо 24.09.2024
Комеморација првакињи Народног позоришта одржава се данас у њеном матичном театру, где се пријатељи, колеге и поштоваоци опраштају од чувене глумице. Комеморација глумици Радмили Живковић одржава се данас у њеном матичном… »
"Ја сам зет те породице, везани смо више од 30 година" Ивица Дачић се опростио од легендарне Радмиле Живковић

"Ја сам зет те породице, везани смо више од 30 година" Ивица Дачић се опростио од легендарне Радмиле Живковић

Курир 24.09.2024
На комеморацији Радмили Живковић у Народном позоришту у Београду, говорио је министар унутрашњих послова и потпредседник Владе, Ивица Дачић. Како је истакао, њих двоје је везивало дугогодишње пријатељство. - Ја сам њихов… »
Минут ћутања у част славне глумице: Мук у Народном позоришту, потом уследио емотиван говор српског глумца

Минут ћутања у част славне глумице: Мук у Народном позоришту, потом уследио емотиван говор српског глумца

Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. У Народном позоришту у Београду, у 11 часова, почела је комеморација поводом смрти наше чувене глумице Радмиле Живковић. Најближи чланови породице, бројни пријатељи и колеге дошли су да одају почаст и опросте се… »

Вести дана »