Повезане вести
Одржана комеморација Радмили Живковић: Духовита, надарена, директна глумица
Политика 24.09.2024
Комеморација поводом смрти глумице Радмиле Живковић (1953-2024) одржана је данас у њеној матичној кући Народном позоришту у Београд, у присуству чланова породице, колега и поштовалаца. Од Живковић су се опростили говорима… »
"Пленила је својом појавом, знала је да ми каже... " Породица и пријатељи опраштају се од Радмиле Живковић
Мондо 24.09.2024
Комеморација првакињи Народног позоришта одржава се данас у њеном матичном театру, где се пријатељи, колеге и поштоваоци опраштају од чувене глумице. Комеморација глумици Радмили Живковић одржава се данас у њеном матичном… »
"Ја сам зет те породице, везани смо више од 30 година" Ивица Дачић се опростио од легендарне Радмиле Живковић
Курир 24.09.2024
На комеморацији Радмили Живковић у Народном позоришту у Београду, говорио је министар унутрашњих послова и потпредседник Владе, Ивица Дачић. Како је истакао, њих двоје је везивало дугогодишње пријатељство. - Ја сам њихов… »
Минут ћутања у част славне глумице: Мук у Народном позоришту, потом уследио емотиван говор српског глумца
Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. У Народном позоришту у Београду, у 11 часова, почела је комеморација поводом смрти наше чувене глумице Радмиле Живковић. Најближи чланови породице, бројни пријатељи и колеге дошли су да одају почаст и опросте се… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 23 минутајош 32 повезане
Ландо Норис се огласио после друге узастопне победе: Још увек не размишља о борби за титулу, ево шта му је тренутни циљ!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
(СНИМАК ДРОНОМ) Како гашење великог пожара на Столовима изгледа из ваздуха
Н1 Инфо пре 58 минутајош 39 повезаних