Повезане вести
Пољопривредници добили вредне донације за свој посао ФОТО
Б92 24.09.2024
Лоши временски услови у виду дуготрајне суше, јаког града и раног мраза све чешће домаће пољопривреднике стављају на велика искушења, стога се све више њих последњих година одлучује на пластеничку производњу. Ипак, за… »
Вида одлучила да се бави пластеничком производњом! Смислила бизнис план и кренула: Она и још 15 пољопривредника добили…
Блиц 24.09.2024
Лоши временски услови у виду дуготрајне суше, јаког града и раног мраза све чешће домаће пољопривреднике стављају на велика искушења, стога се све више њих последњих година одлучује на пластеничку производњу. Ипак, за… »
Смислила сам бизнис план, органско поврће из Драгачева иде на Нови Београд: Вида нема услов за пензију, она и још 15…
Глас Западне Србије 24.09.2024
стога се све више њих последњих година одлучује на пластеничку производњу. Ипак, за квалитетан пластеник улагања су велика и неретко недостижна. Међутим, добре вести стижу из Лучана јер је у тој општини захваљујући… »
Смислила сам бизнис план, органско поврће из Драгачева иде на Нови Београд: Вида нема услов за пензију али је решила да се…
РИНА 24.09.2024
Смислила сам бизнис план, органско поврће из Драгачева иде на Нови Београд: Вида нема услов за пензију али је решила да се бави пластеничком производњом, она и још 15 пољопривредника данас добило вредне донације за свој посао… »
Вести дана »
Вучић у Нишу тврди да су плате од некадашњих 312 евра стигле до 900 евра
Решетка пре 21 минутајош 18 повезаних
Хаос у Москви, велики украјински напад дроновима: Отказано више од 200 летова
Данас пре 2 сатајош 21 повезана
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Несрећа код Фрањевачког самостана: Мигранти у чамцу прелазили Саву и преврнули се, има мртвих
Мондо пре 1 сатјош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 3 сатајош 20 повезаних