Повезане вести

Сабаленка: Желим да годину завршим као број један

Сабаленка: Желим да годину завршим као број један

Спорт клуб 24.09.2024
Арина Сабаленка је тренутно друга тенисерка света, али би тријумфом у Пекингу могла да преузме прво место на ВТА листи од Пољакиње Иге Швјонтек. Белорускиња је недавно освојила УС Опен, пошто је у финалу у Њујорку победила… »
''Циљ је прво место!'' Сабаленка жели да заврши на челу ВТА листе на крају сезоне

''Циљ је прво место!'' Сабаленка жели да заврши на челу ВТА листе на крају сезоне

Вечерње новости 24.09.2024
Тренутно друга тенисерка света Арина Сабаленка жели титулу у Пекингу како би заузела прво место на ВТА листи на крају сезоне. ФОТО: Тањуг/АП - Мислим да ми је потребно још времена да схватим шта се догодило. Имала сам око… »
Сабаленка: "Желим да завршим сезону као прва"

Сабаленка: "Желим да завршим сезону као прва"

Б92 24.09.2024
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка рекла је да жели да заврши сезону на првом месту ВТА листе. Друга тенисерка света постављена је за првог носиоца на турниру у Пекингу, који почиње у среду, након што се бранилац титуле… »
Сабаленка жели прво место на ВТА листи

Сабаленка жели прво место на ВТА листи

Спортски журнал 24.09.2024
Већ после Пекинга могла би на врх. Арина Сабаленка рекла је данас да жели да заврши сезону на првом месту ВТА листе. Друга тенисерка света постављена је за првог носиоца на турниру у Пекингу, који почиње у среду, након што се… »

Вести дана »