Повезане вести
"Научници су снимили шта се деси у тренутку оплођења јајне ћелије" Стручњаци анализирају: Филозофија савршености нашег…
Курир 24.09.2024
Научници тврде да ће после 2030. године, што звучи далеко, а заправо је сутра, постојати опција у којој ће одређени број људи моћи да живи вечно. Наиме, ради се о томе да су пронашли начин да се препозна неправилно понашање… »
Да ли постоји живот после смрти - "Доживео сам три клиничке смрти, био сам у 2035. години"
Мондо 24.09.2024
Гледајте Јовану Гргуревић и увек интересантне и актуелне теме, сваког радног дана од 16.15х на Курир телевизији! Ауторка и водитељка Јована Гргуревић, у данашњој емисији “НИ 5 НИ 6” на Курир телевизији, бавиће се новом… »
Да ли постоји живот после смрти - „Доживео сам три клиничке смрти, био сам у 2035. години“
Курир 24.09.2024
Ауторка и водитељка Јована Гргуревић, у данашњој емисији “НИ 5 НИ 6” на Курир телевизији, бавиће се новом, актуелном друштвеном темом. Кључна питања која ће бити постављена у данашњој емисији су: Да ли постоји живот после… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
Телеграф пре 5 минутајош 26 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 40 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 10 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане