Povezane vesti
"Išla sam kroz selo i vrištala naglas": Naša pevačica sa 17 rodila sina, a sa 19 doživela porodičnu tragediju: Sa bebom ostala…
Blic 24.09.2024
Folk pevačica Stoja Novaković kao maloletna je rodila sina, a sa 19 godina doživela je porodičnu tragediju. Naime, ona je u jednoj svojoj potresnoj ispovesti otkrila da se udala sa 16 godina, te je sina rodila u 17. - Udala sam se vrlo mlada, sa 16… »
"Išla sam ulicom sa detetom bez ičega i vrištala na sav glas!" Stoja rodila sa 16, a nakon toga prošla kroz pakao!
Kurir 24.09.2024
Pevačica Stoja Novaković svojevremeno je otkrila da je život nije mazio, te ispričala da se sa 16 godina udala, sina dobila u 17, a onda je sa 19 godina doživela tragediju od koje se teško oporavila. Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je… »
Vesti dana »

Temperature na jugu i do 39 stepeni: Kakvo nas vreme u Srbiji danas očekuje?
Nedeljnik pre 2 minutajoš 17 povezanih

Bosanac ozbiljno namučio alkaraza! Španac posle velike borbe srušio Džumhura, sledi okršaj sa Srbinom!
Kurir pre 47 minutajoš 21 povezana

(Video) Turska se tresla celu noć Jedan život izgubljen desetine povređenih u bolnicama
Dnevnik pre 22 minutajoš 8 povezanih

Studenti objavili kalendar protesta za ovu nedelju - u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
N1 Info pre 27 minutajoš 1 povezana