Povezane vesti
Kaboklo Izraelcima otkrio šta se tačno desilo sa Partizanom!
Sportske.net 24.09.2024
Epizoda Bruna Kabokla u Partizanu nije prošla najbolje, najviše zbog nedostatka komunikacije u finišu sezone. Kao što je poznato, Kaboklo je u finišu sezone napustio Beograd i otputovao u SAD i više se nije vraćao. Kako je otkrio za izraelske… »
Kaboklo šalje izvinjenje iz Tel Aviva: "Došlo je do nesporazuma, evo šta se desilo"
Mondo 24.09.2024
Bruno Kaboklo je posle fame sa Partizanom mirnu luku pronašao u Hapoelu iz Tel Aviva. Posle nekoliko meseci iskoristio je priliku da ispriča kako je došlo do neporazuma, a onda je uputio izvinjenje navijačima i klubu. Bivši centar Partizana Bruno… »
Kaboklo opisao zbog čega je napustio Partizan pred finale sa zvezdom: „Pojavio se turnir za koji nismo znali“
Hot sport 24.09.2024
„Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo“ Bruno… »
Kaboklo konačno progovorio, evo zašto je napustio Partizan: "Izvinite..."
B92 24.09.2024
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo je konačno progovorio o svom odlasku iz Partizana uoči finala KLS-a kojim je prošle sezone prekršio pravilnik, te ga je to kasnije i koštalo ostanka u Beogradu. Bruno Kaboklo, bivši košarkaš Partizana, izazvao je… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, ogroman broj ljudi krenuo s Novog Beograda
N1 Info pre 17 minutajoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su najveće kolone i gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 81 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 17 minutajoš 21 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 17 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
N1 Info pre 39 minutajoš 13 povezanih