Povezane vesti
Kaboklo Izraelcima otkrio šta se tačno desilo sa Partizanom!
Sportske.net 24.09.2024
Epizoda Bruna Kabokla u Partizanu nije prošla najbolje, najviše zbog nedostatka komunikacije u finišu sezone. Kao što je poznato, Kaboklo je u finišu sezone napustio Beograd i otputovao u SAD i više se nije vraćao. Kako je otkrio za izraelske… »
Kaboklo šalje izvinjenje iz Tel Aviva: "Došlo je do nesporazuma, evo šta se desilo"
Mondo 24.09.2024
Bruno Kaboklo je posle fame sa Partizanom mirnu luku pronašao u Hapoelu iz Tel Aviva. Posle nekoliko meseci iskoristio je priliku da ispriča kako je došlo do neporazuma, a onda je uputio izvinjenje navijačima i klubu. Bivši centar Partizana Bruno… »
Kaboklo opisao zbog čega je napustio Partizan pred finale sa zvezdom: „Pojavio se turnir za koji nismo znali“
Hot sport 24.09.2024
„Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo“ Bruno… »
Kaboklo konačno progovorio, evo zašto je napustio Partizan: "Izvinite..."
B92 24.09.2024
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo je konačno progovorio o svom odlasku iz Partizana uoči finala KLS-a kojim je prošle sezone prekršio pravilnik, te ga je to kasnije i koštalo ostanka u Beogradu. Bruno Kaboklo, bivši košarkaš Partizana, izazvao je… »
Vesti dana »
Golob: Slovenija će u potpunosti ispoštovati naloge za hapšenje ICC-a
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a - koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 46 minutajoš 45 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Orban: Zapadne zemlje treba najozbiljnije da shvate izjavu Putina o primeni "oreškina"
Euronews pre 2 satajoš 38 povezanih