Повезане вести

Кабокло Израелцима открио шта се тачно десило са Партизаном!

Кабокло Израелцима открио шта се тачно десило са Партизаном!

Спортске.нет 24.09.2024
Епизода Бруна Кабокла у Партизану није прошла најбоље, највише због недостатка комуникације у финишу сезоне. Као што је познато, Кабокло је у финишу сезоне напустио Београд и отпутовао у САД и више се није враћао. Како је открио… »
Кабокло шаље извињење из Тел Авива: "Дошло је до неспоразума, ево шта се десило"

Кабокло шаље извињење из Тел Авива: "Дошло је до неспоразума, ево шта се десило"

Мондо 24.09.2024
Бруно Кабокло је после фаме са Партизаном мирну луку пронашао у Хапоелу из Тел Авива. После неколико месеци искористио је прилику да исприча како је дошло до непоразума, а онда је упутио извињење навијачима и клубу. Бивши… »
Кабокло описао због чега је напустио Партизан пред финале са звездом: „Појавио се турнир за који нисмо знали“

Кабокло описао због чега је напустио Партизан пред финале са звездом: „Појавио се турнир за који нисмо знали“

Хот спорт 24.09.2024
„Желим да искористим ову прилику и извиним се јавно, па се извињавам Партизану и навијачима. Обожавао сам време проведено тамо, предивни људи, предивна земља, било ми је прелепо и заиста ми је жао због начина на који се све… »
Кабокло коначно проговорио, ево зашто је напустио Партизан: "Извините..."

Кабокло коначно проговорио, ево зашто је напустио Партизан: "Извините..."

Б92 24.09.2024
Бразилски кошаркаш Бруно Кабокло је коначно проговорио о свом одласку из Партизана уочи финала КЛС-а којим је прошле сезоне прекршио правилник, те га је то касније и коштало останка у Београду. Бруно Кабокло, бивши кошаркаш… »

Вести дана »