Povezane vesti
Hoće li se roditelji zaduživati da bi pravili žurke za sinove pred služenje vojnog roka: Ispraćaj u vojsku se nekad slavio…
Kurir 24.09.2024
Nekada je bilo obavezno, često i masovno, a sada se spominje samo u sećanju – od momenta kada na kućnu adresu stigne plavi koverat sa pozivom za regrutaciju do trenutka odlaska u kasarnu, postojala je manifestacija znana kao ispraćaj u vojsku. -… »
Ispraćaj u vojsku nekada se slavio kao svadba, jedna stvar je sve pokvarila: Hoće li se roditelji zaduživati da bi pravili…
Blic 24.09.2024
Nekada je bilo obavezno, često i masovno, a sada se spominje samo u sećanju – od momenta kada na kućnu adresu stigne plavi koverat sa pozivom za regrutaciju do trenutka odlaska u kasarnu, postojala je manifestacija znana kao ispraćaj u vojsku. -… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 48 minutajoš 172 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Na Bajern za "siću": Crvena zvezda pušta u prodaju karte za utakmicu Evrolige
Večernje novosti pre 18 minutajoš 29 povezanih