Povezane vesti
Zaposleni u zatvoru uhapšen zbog primanja mita: Osumnjičeni uzeo novac da bi pritvoreniku dao kesicu sa marihuanom
Euronews 24.09.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas M. J. (46), zaposlenog u Okružnom zatvoru u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je primio mito i F. S. (20), zbog sumnje da je davao mito, saopštio je MUP. Sumnja se da je M. J, 21… »
Uzeo mito od zatvorenika: Uhapšen radnik u Okružnom zatvoru
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M. J. (46), zaposlenog u Okružnom zatvoru u Beogradu… »
Vrati mi sav novac koji sam izgubio na aparatima ili ću te prebiti: Opljačkao kladionicu u kojoj je izgubio novac na slot…
Kurir 24.09.2024
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv N.K. (27) zbog sumnje da je 9. avgusta izvršio krivično delo razbojništvo u jednoj sportskoj kladionici u naselju Plavi horizonti u Zemunu i to nakon što je u njoj nekoliko sati… »
„Vrati mi sve pare koje sam izgubio, da te ne bih prebio“: Podignuta optužnica protiv kockara, radniku kladionice uzeo…
Nova 24.09.2024
: Protiv mladića N. K. (27) podignuta je optužnica zbog sumnje da je pretio radniku kladionice i tom prilikom uzeo od njega 270.000 dinara u Zemunu. „Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv okrivljenog N.K. (27) zbog… »
Podignuta optužnica protiv muškarca koji je pretio pištoljem radniku kladionice u Zemunu: Preti mu 10 godina
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu protiv okrivljenog N. K. (27) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Okrivljenom se optužnicom stavlja na teret da je krivično delo… »
Vesti dana »
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane