Повезане вести

Запослени у затвору ухапшен због примања мита: Осумњичени узео новац да би притворенику дао кесицу са марихуаном

Запослени у затвору ухапшен због примања мита: Осумњичени узео новац да би притворенику дао кесицу са марихуаном

Еуроневс 24.09.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су данас М. Ј. (46), запосленог у Окружном затвору у Београду, због постојања основа сумње да је примио мито и Ф. С. (20), због сумње да је давао мито, саопштио је МУП… »
Узео мито од затвореника: Ухапшен радник у Окружном затвору

Узео мито од затвореника: Ухапшен радник у Окружном затвору

Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су М. Ј. (46), запосленог у Окружном… »
„Врати ми све паре које сам изгубио, да те не бих пребио“: Подигнута оптужница против коцкара, раднику кладионице узео 270.000…

„Врати ми све паре које сам изгубио, да те не бих пребио“: Подигнута оптужница против коцкара, раднику кладионице узео 270.000…

Нова 24.09.2024
: Против младића Н. К. (27) подигнута је оптужница због сумње да је претио раднику кладионице и том приликом узео од њега 270.000 динара у Земуну. „Треће основно јавно тужилаштво у Београду је подигло оптужницу против… »
Врати ми сав новац који сам изгубио на апаратима или ћу те пребити: Опљачкао кладионицу у којој је изгубио новац на слот…

Врати ми сав новац који сам изгубио на апаратима или ћу те пребити: Опљачкао кладионицу у којој је изгубио новац на слот…

Курир 24.09.2024
Треће основно јавно тужилаштво у Београду је подигло оптужницу против Н.К. (27) због сумње да је 9. августа извршио кривично дело разбојништво у једној спортској кладионици у насељу Плави хоризонти у Земуну и то након што је у… »
Подигнута оптужница против мушкарца који је претио пиштољем раднику кладионице у Земуну: Прети му 10 година

Подигнута оптужница против мушкарца који је претио пиштољем раднику кладионице у Земуну: Прети му 10 година

Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Треће основно јавно тужилаштво у Београду је подигло оптужницу против окривљеног Н. К. (27) због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело разбојништво. Окривљеном се оптужницом ставља на терет да… »

Вести дана »