Povezane vesti
Hovenijer pozvao da se utvrdi puna odgovornost napadača u Banjskoj
NIN 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. "Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Danas 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Novi magazin 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. „Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Vesti dana »

Putnik iz autobusa otkrio šta se događalo pre nesreće: Kolega rekao vozaču da ispusti ventil, vozilo se ubrzo prevrnulo
Pravda pre 17 minutajoš 107 povezanih

Trampovu portparolku novinar pitao ko je predložio Budimpeštu za sastanak sa Putinom, ovako je odgovorila: "tvoja mama"
Blic pre 57 minutajoš 18 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih

BiH mediji nezvanično: Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih