Povezane vesti
Hovenijer pozvao da se utvrdi puna odgovornost napadača u Banjskoj
NIN 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. "Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Danas 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Novi magazin 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. „Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu kosovskom… »
Vesti dana »
Tramp neće sastanak sa Putinom dok ne bude siguran o postizanju dogovora za Ukrajinu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp u Kataru otpočeo turneju po Aziji, u četvrtak sastanak sa Si Đinpingom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Stravična saobraćajna nesreća na novom Beogradu: Troje poginulih u sudaru dva automobila prvi snimak sa lica mesta
Kurir pre 35 minutajoš 5 povezanih
(VIDEO) Pogledajte kako je Borusija Dortmund došla do pobede u nadoknadi vremena
Danas pre 6 satijoš 1 povezana