Povezane vesti
Hovenijer pozvao da se utvrdi puna odgovornost napadača u Banjskoj
NIN 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. "Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu… »
Danas 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je danas da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu… »
Novi magazin 24.09.2024
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer pozvao je da se utvrdi puna odgovornost za počinioce oružanog napada u Banjskoj pre godinu dana. „Danas sam se pridružio Vladi Kosova i diplomatskim kolegama da odam poštu… »
Vesti dana »
UŽIVO Blokada Autokomande: Studenti uz kolo pozivaju građane na generalni štrajk, pridružuju im se građani iz različitih delova grada (FOTO; VIDEO)
Danas pre 39 minutajoš 86 povezanih
Deo opozicije najavljuje blokadu rada Skupštine, dok drugi štrajkuju (VIDEO)
Insajder pre 38 minutajoš 29 povezanih
Sudar dva autobusa kod Umke, dvoje poginulih; U KCS primljeno 56 povređenih, dvoje u teškom stanju
RTV pre 1 satjoš 86 povezanih
VJT: Pokrenuto osam postupaka zbog nasilja na blokadama, saslušani osumnjičeni za napade na studente FDU
Nova pre 32 minutajoš 28 povezanih
Ko je Peter Sorensen, novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane