Povezane vesti
Anja Lukić i Ivana Ilić otkrivaju velike planove: "Možemo da ulazimo u finala velikih takmičenja"
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. Trinaesti po redu Sajam sporta održan je tokom vikenda na Adi Ciganliji, a Telegraf je tradicionalno posetio štand Srpskog atletskog saveza i tom prilikom razgovarao sa najboljim atletičarima naše zemlje. Ivana Španović je otkrila da… »
Armin Sinančević se otvorio za Telegraf: "Imao sam povredu ramena, ciljam preko 22 metra"
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. Sajam sporta održan je proteklog vikenda na Adi Ciganliji, a mi smo posetili štand Srpskog atletskog saveza i razgovarali sa našim atletičarima nakon završetka još jedne uspešne sezone. Trenutno najbolji srpski bacač kugle i… »
Majka Adriane Vilagoš blista posle sjajne godine: "Jako sam ponosna, nekad se previše..."
Telegraf 24.09.2024
Preporučujemo. Proteklog vikenda posetili smo štand Srpskog atletskog saveza na Sajmu sporta na Adi Ciganliji, gde su deca imala priliku da se upoznaju sa našim atletskim zvezdama. Ivana Španović je bila samo jedna od prisutnih, a društvo mladoj… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
BBC News pre 3 satajoš 14 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 3 satajoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Libanske vlasti: Jedna osoba poginula i devet povređeno u izraelskom napadu na Bejrut
Danas pre 4 satijoš 2 povezane