Повезане вести
Ања Лукић и Ивана Илић откривају велике планове: "Можемо да улазимо у финала великих такмичења"
Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Тринаести по реду Сајам спорта одржан је током викенда на Ади Циганлији, а Телеграф је традиционално посетио штанд Српског атлетског савеза и том приликом разговарао са најбољим атлетичарима наше земље. Ивана… »
Армин Синанчевић се отворио за Телеграф: "Имао сам повреду рамена, циљам преко 22 метра"
Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Сајам спорта одржан је протеклог викенда на Ади Циганлији, а ми смо посетили штанд Српског атлетског савеза и разговарали са нашим атлетичарима након завршетка још једне успешне сезоне. Тренутно најбољи српски… »
Мајка Адриане Вилагош блиста после сјајне године: "Јако сам поносна, некад се превише..."
Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Протеклог викенда посетили смо штанд Српског атлетског савеза на Сајму спорта на Ади Циганлији, где су деца имала прилику да се упознају са нашим атлетским звездама. Ивана Шпановић је била само једна од присутних… »
Вести дана »
За 15 година кад нестане угља... Вучић говорио са Макроном о кључним стварима за Србију
Ало пре 3 сатајош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана