Повезане вести

„Покушао је да ме силује, опирала сам се“: Српска певачица проговорила о горкој трауми о којој је ћутала годинама

„Покушао је да ме силује, опирала сам се“: Српска певачица проговорила о горкој трауми о којој је ћутала годинама

Нова 24.09.2024
: Одлучила је да отворено прича о немилом догађају. Јелена Буча, чланица популарног женског бенда „ Тхе Фрајле„, проговорила је о својој личној трауми у документарном филму „Уметност исповедања“ ауторице Александре Швоње. Овај… »
"Зграбио ме је и увукао у жбуње!" Певачица проговорила о страшној трауми: Покушао је да ме силује за 20. рођендан!

"Зграбио ме је и увукао у жбуње!" Певачица проговорила о страшној трауми: Покушао је да ме силује за 20. рођендан!

Курир 24.09.2024
Певачица Јелена Буча, чланица женског бенда "Тхе Фрајле" недавно је открила у документарном филму трауматично искуство које је доживела у раној младости. Како је истакла водитељка, Маја Николић, много пута је водила бројне… »
"За мој 20 рођендан је покушао да ме силује": Јелена Буча из групе " Тхе Фрајле" проговорила о личној трауми и документарном…

"За мој 20 рођендан је покушао да ме силује": Јелена Буча из групе " Тхе Фрајле" проговорила о личној трауми и документарном…

Блиц 24.09.2024
Гошћа "Јутра на Блиц" била је Јелена Буча, чланица женског бенда "Тхе Фрајле". Повод гостовања је лична траума Јелене Буче, о којој је проговорила у документарном филму "Уметност исповедања", Александре Швоње, који је добио… »
"Увукао ме је у жбуње, за мој 20 рођендан је покушао да ме силује": Певачица говорила о страшној трауми

"Увукао ме је у жбуње, за мој 20 рођендан је покушао да ме силује": Певачица говорила о страшној трауми

Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Певачица Јелена Буча, чланица женског бенда "Тхе Фрајле" недавно је открила у документарном филму трауматично искуство које је доживела у раној младости. Како је истакла водитељка, Маја Николић, много пута је… »

Вести дана »