Povezane vesti
„Moja deca?! Ma, nemaju pojma“: Haris Džinović šokirao priznanjem o ćerki i sinu, evo kakav odnos zaista imaju
Nova 24.09.2024
: Poznati pevač Haris Džinović (72) pre nekoliko meseci se razveo od modne dizajnerke Meline Galić (42). O njihovom razvodu mesecima se pisalo i pričalo, a Haris Džinović ne krije kakav odnos ima sa njihovim naslednicima, ćerkom Đinom i sinom… »
"Moja deca? Nemaju pojma!" Haris Džinović otkrio da li će Đina i Kan krenuti njegovim stopama - priznao kakav im je zaista…
Blic 23.09.2024
Poznati pevač Haris Džinović (72) pre nekoliko meseci se razveo od modne dizajnerke Meline Galić (42). O njihovom razvodu mesecima se pisalo i pričalo, a Haris ne krije kakav odnos ima sa njihovim naslednicima, ćerkom Đinom i sinom Kanom. - U kući… »
Vesti dana »

Evo zašto je odložen meč između Đokovića i Korde - ovo dosad nije viđeno
B92 pre 43 minutajoš 18 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 13 minutajoš 17 povezanih

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 15 povezanih