Повезане вести

Италијан уживо на телевизији признао да је убио своју мајку ВИДЕО

Италијан уживо на телевизији признао да је убио своју мајку ВИДЕО

Б92 24.09.2024
Италијан из Модене у шоку је оставио целу земљу када је на телевизији уживо признао да је убио сопствену мајку. Лоренцо Карбоне (50) изненада је почео да плаче пред камерама и на крају признао да је дан раније убио своју… »
"Нервирала ме је, задавио сам: Је..." Мушкарац у програму уживо на телевизији признао да је убио мајку, а онда је уследио…

"Нервирала ме је, задавио сам: Је..." Мушкарац у програму уживо на телевизији признао да је убио мајку, а онда је уследио…

Блиц 24.09.2024
Мушкарац из Модене шокирао је целу Италију кад је неочекивано у програму уживо признао да је убио своју мајку. Лоренцо Карбоне, који има 50 година, почео је да јеца пред телевизијским камерама и на крају признао да је дан раније… »
У програму уживо признао да је убио мајку! Страшан снимак кружи мрежама: "Задавио сам је, нервирала ме"

У програму уживо признао да је убио мајку! Страшан снимак кружи мрежама: "Задавио сам је, нервирала ме"

Мондо 24.09.2024
Мушкарац је у програму уживо признао убиство мајке. Емитовање ТВ интервјуа у којем мушкарац признаје новинару да је убио своју мајку у Италији изазвало је велику полемику о медијској етици. Лоренцо Карбоне (50) признао је… »
Шок у програму уживо! Мушкарац се сломио пред камерама и признао да је убио своју мајку: Разлог је застрашујућ (видео)

Шок у програму уживо! Мушкарац се сломио пред камерама и признао да је убио своју мајку: Разлог је застрашујућ (видео)

Курир 24.09.2024
Мушкарац из Модене шокирао је целу Италију кад је неочекивано у програму уживо признао да је убио своју мајку! Лоренцо Карбоне (50) одједном је почео да јеца пред телевизијским камерама и на крају признао да је дан раније убио… »
Шок у програму уживо: Италијан се сломио пред камерама и кроз јецаје признао да је убио мајку

Шок у програму уживо: Италијан се сломио пред камерама и кроз јецаје признао да је убио мајку

Телеграф 24.09.2024
Препоручујемо. Мушкарац из Модене шокирао је целу Италију кад је неочекивано у програму уживо признао да је убио своју мајку! Лоренцо Карбоне, који има 50 година, почео је да јеца пред телевизијским камерама и на крају признао да… »

Вести дана »