Povezane vesti
Napadi, pljuvanje i pretnje: Jelena Karleuša uvredila urednika Danasa, a iza nje je čitava istorija ponižavanja novinara
Nova 24.09.2024
: Jelena Karleuša nedavno je dospela u centar pažnje nakon odluke da održi koncert u Kraljevu uprkos velikoj tragediji koja se dogodila samo dan ranije u kojoj je pet osoba izgubilo živote, od čega troje dece. Tim povodom, redakcija Danasa stupila je u… »
Jelena Karleuša povodom koncerta u Kraljevu: Oko mesta nesreće ima još 10 gradova, zašto sam ja u centru pažnje?
Nova 24.09.2024
: Pevačica Jelena Karleuša rekla je za Danas povodom njenog koncerta održanog u Kraljevu, dan nakon teške nesreće koja se dogodila u blizini tog grada, da je narod u tom gradu bio vrlo zadovoljan koncertom. Ona je konstataciju da su se mnogi građani… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 44 minutajoš 33 povezane

Građani ushićeni što će među prvima ići brzim vozom do Subotice! Mi smo ovo jedva dočekali, ponosni smo što se Srbija razvija! (foto/video)
Alo pre 20 minutajoš 26 povezanih

Od ovog datuma nova tura snega i zahlađenje: Stiže "miholjski" obrt, ali ruska zima ne popušta: Ovo je detaljna prognoza
Blic pre 3 satajoš 23 povezane