Povezane vesti

General Mojsilović za RTS: Kasnimo sa uvođenjem obaveznog vojnog roka, prvo će biti regrutovani mladići počev od 2006…

General Mojsilović za RTS: Kasnimo sa uvođenjem obaveznog vojnog roka, prvo će biti regrutovani mladići počev od 2006…

RTS 24.09.2024
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo… »
Kako se služi vojska sa prigovorom savesti: General Mojsilović o važnim detaljima obaveznog vojnog roka

Kako se služi vojska sa prigovorom savesti: General Mojsilović o važnim detaljima obaveznog vojnog roka

Euronews 24.09.2024
General Vojske Srbije Milan Mojsilović izjavio je večeras da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze i dodao da je suština da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije. ''Svaki dan i godinu koje čekamo mi gubimo generacije mladih vojnika''… »
General Mojsilović objasnio kako će izgledati obuka tokom služenja vojnog roka

General Mojsilović objasnio kako će izgledati obuka tokom služenja vojnog roka

N1 Info 24.09.2024
General Vojske Srbije i načelnik Generalštaba Milan Mojsilović izjavio je da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze i dodao da je suština da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije. „Svaki dan i godinu koje čekamo mi gubimo generacije… »
Mojsilović: Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze

Mojsilović: Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze

Insajder 24.09.2024
General Vojske Srbije Milan Mojsilović izjavio je u utorak 24. septembra da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze i dodao da je suština da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije. ''Svaki dan i godinu koje čekamo mi gubimo generacije mladih… »
Mojsilović: Srbija kasni sa uvođenjem vojnog roka, prvo će biti regrutovani mladići 2006. godište

Mojsilović: Srbija kasni sa uvođenjem vojnog roka, prvo će biti regrutovani mladići 2006. godište

Radio 021 24.09.2024
General Vojske Srbije Milan Mojsilović izjavio je večeras da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze i dodao da je suština da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije. "Svaki dan i godinu koje čekamo, mi gubimo generacije mladih vojnika"… »

Vesti dana »