Povezane vesti

"Reditelji su me opisali Kao bahatu" Maja Berović o ulozi u filmu Alekse Balaševića: Oduševljena sam što je mene…

"Reditelji su me opisali Kao bahatu" Maja Berović o ulozi u filmu Alekse Balaševića: Oduševljena sam što je mene…

Kurir 25.09.2024
Tokom prethodne večeri održana je velika premijera filma “Megdan: Između vode i vatre”, producenta Alekse Balaševića u kojoj su titulu glavnih junaka poneli Nina Seničar i Viktor Savić. Jedna od uloga u filmu poverena je pevačici Maji Berović… »
"Reditelji su me opisali Kao bahatu": Maja Berović o ulozi u filmu Alekse Balaševića: "Mislila sam da se šali sa mnom"

"Reditelji su me opisali Kao bahatu": Maja Berović o ulozi u filmu Alekse Balaševića: "Mislila sam da se šali sa mnom"

Blic 25.09.2024
Tokom prethodne večeri održana je velika premijera filma “Megdan: Između vode i vatre”, producenta Alekse Balaševića u kojoj su titulu glavnih junaka poneli Nina Seničar i Viktor Savić. Jedna od uloga u filmu poverena je pevačici Maji Berović… »
Naše poznate lepotice popunile prve redove na premijeri filma: Glumice pokazale svoja najbolja izdanja, a tu je i zgodna…

Naše poznate lepotice popunile prve redove na premijeri filma: Glumice pokazale svoja najbolja izdanja, a tu je i zgodna…

Blic 25.09.2024
Velika premijera filma "Megdan", producenta Alekse Balaševića, održala se sinoć u srpskoj prestonici. Među prvima na crvenom tepihu je pozirala Aleksina majka Olivera Balašević, koja je pucala od ponosa i sve vreme je imala osmeh na licu, dok su… »
Aleksa Balašević sa ćerkom i ženom na crvenom tepihu: Viktor Savić došao ruku pod ruku sa Ninom Seničar - blistaju na…

Aleksa Balašević sa ćerkom i ženom na crvenom tepihu: Viktor Savić došao ruku pod ruku sa Ninom Seničar - blistaju na…

Blic 24.09.2024
Svečana premijera filma "Megdan", producenta Alekse Balaševića, održala se večeras u srpskoj prestonici. Među prvima na crvenom tepihu je pozirala Aleksina majka Olivera Balašević, koja je pucala od ponosa i sve vreme je imala osmeh na licu, dok… »
(Foto) Olivera Balašević puca od ponosa: U patikama i tigrastoj jakni došla na premijeru filma sina Alekse, osmeh ne skida

(Foto) Olivera Balašević puca od ponosa: U patikama i tigrastoj jakni došla na premijeru filma sina Alekse, osmeh ne skida

Blic 24.09.2024
Svečana premijera filma "Megdan", producenta Alekse Balaševića, održava se večeras u Beogradu. Među prvima na crvenom tepihu je pozirala njegova majka Olivera Balašević koja je pucala od ponosa i sve vreme je imala osmeh na licu. Olivera se… »

Vesti dana »