Povezane vesti

Tramp se verovatno neće sastati sa Zelenskim tokom njegove posete Americi

Tramp se verovatno neće sastati sa Zelenskim tokom njegove posete Americi

Politika 25.09.2024
NjUJORK – Malo je verovatno da će se održati sastanak između bivšeg predsednika SAD i kandidata republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donalda Trampa i predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog tokom posete ukrajinskog predsednika… »
Tramp: Amerika mora da izađe iz ukrajinskog sukoba

Tramp: Amerika mora da izađe iz ukrajinskog sukoba

Kurir 25.09.2024
Vašingtonu je potrebna jasna strategija za izlazak iz ukrajinskog sukoba, izjavio je predsednički kandidat Republikanske stranke u Sjedinjenim Američkim Državama Donald Tramp. On je tokom mitinga u Savani, Džordžija, rekao da takav plan nemaju ni… »
"Nije prijatno": Tramp: Amerika mora da izađe iz ukrajinskog sukoba

"Nije prijatno": Tramp: Amerika mora da izađe iz ukrajinskog sukoba

Blic 25.09.2024
Vašingtonu je potrebna jasna strategija za izlazak iz ukrajinskog sukoba, izjavio je predsednički kandidat Republikanske stranke u Sjedinjenim Američkim Državama Donald Tramp. On je tokom mitinga u Savani, Džordžija, rekao da takav plan nemaju ni… »
Tramp: Ukoliko pobedim, promeniću američku politiku prema Ukrajini

Tramp: Ukoliko pobedim, promeniću američku politiku prema Ukrajini

NIN 25.09.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio da će, ukoliko pobedi na izborima, promeniti američku politiku prema Ukrajini i da će nastojati da se taj sukob reši putem direktnih pregovora Moskve i Kijeva. Tramp je… »
Tramp: Zelenski priželjkuje pobedu demokrata na predsedničkim izborima u SAD

Tramp: Zelenski priželjkuje pobedu demokrata na predsedničkim izborima u SAD

Telegraf 25.09.2024
Preporučujemo. Republikanski predsednički kandidat i bivši američki predsednik Donald Tramp ocenio je da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski želi da demokrate pobede na američkim predsedničkim izborima ove godine. "Mislim da je Zelenski… »
Uhapšen sin osumnjičenog za pokušaj ubistva Trampa: Policija mu pronašla stotine dosijea zlostavljanja dece

Uhapšen sin osumnjičenog za pokušaj ubistva Trampa: Policija mu pronašla stotine dosijea zlostavljanja dece

Blic 25.09.2024
Sin osumnjičenog za pokušaj ubistva bivšeg predsednika SAD i kandidata republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donalda Trampa na Floridi uhapšen je po saveznoj optužbi za posedovanje slika zlostavljanja dece. Oran Raut je uhapšen ove… »
Tramp o Zelenskom: Mislim da je on najveći trgovac u istoriji

Tramp o Zelenskom: Mislim da je on najveći trgovac u istoriji

Danas 24.09.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski „veoma želi“ da potpredsednica Kamala Haris pobedi na predsedničkim izborima u SAD. „Vidim da je Zelenski ovde, mislim da je on najveći trgovac u… »

Vesti dana »