Povezane vesti
Srbija i Beograd su u mom srcu: Koraima Tores - Kasandra oduševljena našom zemljom za koju je vežu lepe i emotivne uspomene…
Večernje novosti 25.09.2024
KORAIMA TORES, poznata i kao čuvena Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Srbiju 22. septembra, a sada je sazvala medije povodom uloge u popularnoj seriji "Igra sudbine". Foto: Novosti Glumica je stigla u crnom kombinezonu, koji je istakao njenu… »
Slavna Kasandra progovorila za Kurir o privatnosti, Srbiji i svom izgledu: "Srce mi jako kuca zbog ljubavi koju dobijam u…
Kurir 25.09.2024
Koraima Tores već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici gde će se pojaviti kao specijalni gost u nekoliko epizoda serije "Igra sudbine: Tajne prošlosti". Euforija za čuvenom Kasandrom ne jenjava ni posle gotovo tri decenije od emitovanja istoimene… »
Kasandra otkrila zašto više nikada ne bi igrala tu ulogu: Iznela šok detalj o čuvenoj seriji, pa se prisetila peticije za…
Blic 25.09.2024
Latinoamerička zvezda Koraima Tores koju su Srbi zavoleli u seriji "Kasandra", koja se emitovala devedesetih godina, doputovala je u Beograd zbog poslovnog angažmana. Naime, čuvena Kasandra je angažovana na seriji "Igre sudbine", a sada je na… »
Čuvena Kasandra uživa u Srbiji: "Jedem, jedem, jedem" FOTO
B92 25.09.2024
Glumica Koraima Tores uživa tokom boravka u Beogradu, a šta sve radi podelila je s javnošću na konferenciji za medije. Posebno je oduševljena srpskom hranom. "Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo, i meso, piletina… »
Kasandra dobila još dve poslovne ponude u Srbiji: "Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje"
Blic 25.09.2024
Glumica Koraima Tores, koju je domaća publika zavolela kao Kasandru u istoimenoj seriji, došla je u Beograd zbog snimanja serije "Igra sudbine", međutim navodno dobija ponude od raznih priducentskih kuća. - Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje… »
Tražena! Kasandri nude posao u još dva velika projekta u Srbiji
Kurir 25.09.2024
Kolumbijskoj divi Koraimi Tores, nezaboravnoj Kasandri iz istoimene serije, toliko se dopada Srbija, gde trenutno boravi, da želi da se u našoj zemlji odomaći. Doduše, otkako se pročulo da glumica dolazi na Balkan, producentske kuće koje rade na… »
Vesti dana »
Zelenski konačno priznao: Amerika traži da prepustimo Donbas Rusiji ako želimo bezbednosne garancije!
Večernje novosti pre 34 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
RTV pre 6 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih