Povezane vesti
Srbija i Beograd su u mom srcu: Koraima Tores - Kasandra oduševljena našom zemljom za koju je vežu lepe i emotivne uspomene…
Večernje novosti 25.09.2024
KORAIMA TORES, poznata i kao čuvena Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Srbiju 22. septembra, a sada je sazvala medije povodom uloge u popularnoj seriji "Igra sudbine". Foto: Novosti Glumica je stigla u crnom kombinezonu, koji je istakao njenu… »
Slavna Kasandra progovorila za Kurir o privatnosti, Srbiji i svom izgledu: "Srce mi jako kuca zbog ljubavi koju dobijam u…
Kurir 25.09.2024
Koraima Tores već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici gde će se pojaviti kao specijalni gost u nekoliko epizoda serije "Igra sudbine: Tajne prošlosti". Euforija za čuvenom Kasandrom ne jenjava ni posle gotovo tri decenije od emitovanja istoimene… »
Kasandra otkrila zašto više nikada ne bi igrala tu ulogu: Iznela šok detalj o čuvenoj seriji, pa se prisetila peticije za…
Blic 25.09.2024
Latinoamerička zvezda Koraima Tores koju su Srbi zavoleli u seriji "Kasandra", koja se emitovala devedesetih godina, doputovala je u Beograd zbog poslovnog angažmana. Naime, čuvena Kasandra je angažovana na seriji "Igre sudbine", a sada je na… »
Čuvena Kasandra uživa u Srbiji: "Jedem, jedem, jedem" FOTO
B92 25.09.2024
Glumica Koraima Tores uživa tokom boravka u Beogradu, a šta sve radi podelila je s javnošću na konferenciji za medije. Posebno je oduševljena srpskom hranom. "Pila sam medovaču. Mnogo mi se dopalo. Sve ono što sam probala mi se dopalo, i meso… »
Kasandra dobila još dve poslovne ponude u Srbiji: "Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje"
Blic 25.09.2024
Glumica Koraima Tores, koju je domaća publika zavolela kao Kasandru u istoimenoj seriji, došla je u Beograd zbog snimanja serije "Igra sudbine", međutim navodno dobija ponude od raznih priducentskih kuća. - Za kolumbijsku divu vlada veliko… »
Tražena! Kasandri nude posao u još dva velika projekta u Srbiji
Kurir 25.09.2024
Kolumbijskoj divi Koraimi Tores, nezaboravnoj Kasandri iz istoimene serije, toliko se dopada Srbija, gde trenutno boravi, da želi da se u našoj zemlji odomaći. Doduše, otkako se pročulo da glumica dolazi na Balkan, producentske kuće koje rade na… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana