Povezane vesti

"Bolujem od neizlečive bolesti!" Jedan od najvećih svih vremena šokirao ceo svet

"Bolujem od neizlečive bolesti!" Jedan od najvećih svih vremena šokirao ceo svet

Večernje novosti 25.09.2024
Bret Favr (54), jedan od najboljih kvoterbekova NFL lige svih vremena, boluje od Parkinsonove bolesti. To je objavio na saslušanju u američkom Kongresu zbog zloupotrebe saveznih sredstava za socijalnu pomoć. Foto: Profimedia Nažalost, izgubio sam… »
Boluje od neizlečive bolesti, nekada bio trostruki MVP: Na bizaran način otkrio potresnu informaciju

Boluje od neizlečive bolesti, nekada bio trostruki MVP: Na bizaran način otkrio potresnu informaciju

Nova 25.09.2024
: Bret Favr, jedan od najboljih NFL igrača ikada, otkrio je strašne detalje iz svog života pošto su lekari ustanovili da boluje od neizlečive Parkinsonove bolesti. Legendarni kvoterbek (54) igrao je u karijeri za Atlantu Felkonse, Grin Bej Pekerse… »
"Meni nema spasa, gotovo je!" Tri puta bio MVP, sad se slomio - ostao je bez dinara i umire od teške bolesti

"Meni nema spasa, gotovo je!" Tri puta bio MVP, sad se slomio - ostao je bez dinara i umire od teške bolesti

Mondo 25.09.2024
Tužni dani za Breta Favra, nekada najboljeg NFL igrača. Jedan od najboljih NFL igrača svih vremena saopštio je užasne vesti! Sada 54-godišnji Bret Favr, nekadašnji legendarni kvoterbek Grin Bej Pekersa objavio je da boluje od Parkinsonove bolesti… »

Vesti dana »