Povezane vesti
Elena Karić slomljena zbog gubitka: Zaspala si bubice mala onim snom iz koga se budi sa one strane duge
Kurir 25.09.2024
Elena Karić Karaman obajvila je na svom Instagramu tužne vesti da joj je uginuo kućni ljubimac. Zaspala si bubice malam, onim snom iz koga se budi sa one strane duge. Videla sam te, juče kako trčiš ka svetlu.. onda, kada si mi došla u san. Otvarale… »
(Foto) elena Karić slomljena zbog gubitka: "Zaspala si bubice mala onim snom iz koga se budi sa one strane duge"
Blic 25.09.2024
Elena Karić oprostila se od svog ljubimca, a zajedničku fotografiju je podelila na Instagramu. Elena se, naime, uz emotivnu poruku oprostila od svog ljubimca Gaie. - Gaia zaspala si bubice mala.. onim snom iz koga se budi sa one strane duge.. Videla sam… »
Vesti dana »

Počelo suđenje aktivistima SNS-a osumnjičenima da su polomili vilicu studentkinji u Novom Sadu
Insajder pre 56 minutajoš 18 povezanih

Važna i značajna poseta! Marta Kos saopštila 4 preporuke za Srbiju ukoliko želi u EU: Izrazila snažnu političku volju da sarađuje sa novom vladom Srbije
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Macut pristao na uslov rektora Đokića: Danas sastanak premijera sa rektorom i dekanima
NIN pre 2 satajoš 8 povezanih

Detaljno radno vreme za prvomajske praznike: Kako će raditi prodavnice, pošte, apoteke, tržni centri i pijace?
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane