Повезане вести

Трамп: Иран можда стоји иза недавних покушаја мог убиства

Трамп: Иран можда стоји иза недавних покушаја мог убиства

РТВ 25.09.2024
МИНТ ХИЛ - Бивши председник САД и кандидат републиканаца на предстојећим председничким изборима Доналд Трамп изјавио је данас да Иран можда стоји иза недавних покушаја његовог убиства и истакао "да је он председник, а нека друга… »
Трамп: Суочен сам са великим претњама из Ирана

Недељник 25.09.2024
Бивши амерички председник и републикански кандидат на изборима у САД Доналд Трамп данас је изјавио да је суочен са „великим претњама из Ирана“. „Иран представља велику претњу по мој живот. Цела америчка војска посматра и… »
"Окружен сам с више људи и оружја као никад до сада; Цела америчка војска чека"

"Окружен сам с више људи и оружја као никад до сада; Цела америчка војска чека"

Б92 25.09.2024
Бивши амерички председник и републикански кандидат на изборима у САД Доналд Трамп данас је изјавио да је суочен са "великим претњама из Ирана". "Иран представља велику претњу по мој живот. Цела америчка војска посматра и… »
Трумп информисан о наводним пријетњама атентатом из Ирана

Трумп информисан о наводним пријетњама атентатом из Ирана

Ал Јазеера 25.09.2024
Обавјештајни званичници упозорили су републиканског предсједничког кандидата на ‘стварне и специфичне пријетње из Ирана’. Републикански предсједнички кандидат Доналд Трумп изнио је податке о наводним “великим пријетњама” из… »
Трамп тврди да једна држава представља велику претњу по његов живот: „Цела америчка војска посматра и чека“

Трамп тврди да једна држава представља велику претњу по његов живот: „Цела америчка војска посматра и чека“

Данас 25.09.2024
Бивши амерички председник и републикански кандидат на изборима у САД Доналд Трамп данас је изјавио да је суочен са „великим претњама из Ирана“ „Иран представља велику претњу по мој живот. Цела америчка војска посматра и чека“… »

Нови магазин 25.09.2024
Бивши амерички председник и републикански кандидат на изборима у САД Доналд Трамп данас је изјавио да је суочен са "великим претњама из Ирана". "Иран представља велику претњу по мој живот. Цела америчка војска посматра и… »

Н1 Инфо 25.09.2024
Бивши амерички председник и републикански кандидат на изборима у САД Доналд Трамп данас је изјавио да је суочен са "великим претњама из Ирана". „Иран представља велику претњу по мој живот. Цела америчка војска посматра и… »

Вести дана »