Povezane vesti
Tramp: Iran možda stoji iza nedavnih pokušaja mog ubistva
RTV 25.09.2024
MINT HIL - Bivši predsednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp izjavio je danas da Iran možda stoji iza nedavnih pokušaja njegovog ubistva i istakao "da je on predsednik, a neka druga zemlja zapreti… »
Tramp: Suočen sam sa velikim pretnjama iz Irana
Nedeljnik 25.09.2024
Bivši američki predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD Donald Tramp danas je izjavio da je suočen sa „velikim pretnjama iz Irana“. „Iran predstavlja veliku pretnju po moj život. Cela američka vojska posmatra i čeka“, napisao je… »
"Okružen sam s više ljudi i oružja kao nikad do sada; Cela američka vojska čeka"
B92 25.09.2024
Bivši američki predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD Donald Tramp danas je izjavio da je suočen sa "velikim pretnjama iz Irana". "Iran predstavlja veliku pretnju po moj život. Cela američka vojska posmatra i čeka", napisao je Tramp… »
Trump informisan o navodnim prijetnjama atentatom iz Irana
Al Jazeera 25.09.2024
Obavještajni zvaničnici upozorili su republikanskog predsjedničkog kandidata na ‘stvarne i specifične prijetnje iz Irana’. Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump iznio je podatke o navodnim “velikim prijetnjama” iz Irana za njegov… »
Tramp tvrdi da jedna država predstavlja veliku pretnju po njegov život: „Cela američka vojska posmatra i čeka“
Danas 25.09.2024
Bivši američki predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD Donald Tramp danas je izjavio da je suočen sa „velikim pretnjama iz Irana“ „Iran predstavlja veliku pretnju po moj život. Cela američka vojska posmatra i čeka“, napisao je… »
Novi magazin 25.09.2024
Bivši američki predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD Donald Tramp danas je izjavio da je suočen sa "velikim pretnjama iz Irana". "Iran predstavlja veliku pretnju po moj život. Cela američka vojska posmatra i čeka", napisao je Tramp… »
N1 Info 25.09.2024
Bivši američki predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD Donald Tramp danas je izjavio da je suočen sa "velikim pretnjama iz Irana". „Iran predstavlja veliku pretnju po moj život. Cela američka vojska posmatra i čeka“, napisao je… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp će imenovati Čarlsa Kušnera, oca svog zeta, za ambasadora u Francuskoj
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana